huuulk!

2010-08-14 at 17:39:02


Hello! glömde helt och hållet att uppdatera igår

var i alla fall hos adam i typ i minut igår, för felicia och hannah ville äta pizza! Så dom satt och käka och så mötte man på folk som satt och käkade. Typ halva Lidingö satt och käkade vid Oscars pizzeria igår. Men I allafall träffade min älskade Malin som har varit borta i portugal, Och vi förade lite hos henne sen drog vi till yenni och sen efterfest hos daniella! Så hade en hyfsad kväll

Men kom hem runt 2-3 och då ligger hela ligan och sover i mitt rum så fick damp. hehe! Så drog hem till dogge och är fortfarande här. Men uppdaterar när jag kommer hem och ska även till The voice ikväll. För vi är mobbade och har inget bättre för oss!


Kommentarer
Postat av: sofiarosa

Naw tack , fast du snackar om dig själv;)FIn blogg btw!

2010-08-14 @ 17:45:41
URL: http://sofiarosa.devote.se
Postat av: SARASTiLLE

Hej!

Ikväll har jag gjort någonting som jag aldrig gjort förut. Jag har startat en tävling på min blogg, Lördagsgodis heter den. Tävlingen går ut på att jag väljer ut tio olika personer varje lördag, som vinner ett inlägg och en länk i min meny, lite extra publicitet om man säger så! Låter detta intressant så tycker jag att du ska läsa mer i det näst senaste inlägget på min blogg :)

Ha en bra kväll!

2010-08-14 @ 21:54:52
URL: http://stiille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback