school!

2010-08-31 at 11:37:00


Hej bloggen! ska strax röra mig ner till det blå tåget.

så skönt att vi börjar 1 på tisdagar! får verkligen sova ut då!! :) .Men lite segt att sluta så sent då men det funkar. Tänka i allafall bara säga godmorgon!

en bild från i fredas!

21:41

2010-08-30 at 21:41:25


Hej blöögg! är hemma nu

har tränat i en timme, och efter det satt jag ute med nattis ett par timmar! svinkallt! och luktar bajs, så ska dusha nu och sen kolla på The number 23 :). Men en sakjag tänkte ta upp var att när jag var på väg till sats, så kände jag jag lukten av rök. Det luktade så sjukt mycket, och  tydligen så hade det brunnit nåra hus i frrån mig, sjukt läskigt! och en bil var typ sönder, kolla själva.

men tror inte jag uppdaterar mer idag. Så säger godnatt puss

SATS

2010-08-30 at 17:28:11


Hej bloggen! tänkte gå och träna nu så hörs sen! :)


hotell&resturang

2010-08-30 at 16:03:33


Hej bloggen! kom precis hem och är ganska trött..

somnade på lektionen, hehe busigt! men kärringen kan inte sluta prata! man blir trött när hon pratar, ganska sjukt! Men hade med mig kameran, och tog lite bilder på mina kära små klasskompisar! haha. Hade inget bättre för mig. tyvärr! så bjuder på nåra bilder :)

detta är viktor's snygg min!


godnatt

2010-08-29 at 23:15:46


Godkväll bloggen! tänkte bara säga godnatt!

ska upp kl 6, lite segt men det ska nog funka! Tänkte sätta på en film nu och försöka sova. Är faktiskt ganska pigg! Och måste även platta håret, cp lockigt just nu. dislike!
ser ni hur lockigt det är?, brukar vara värre det är fortfarande lite blött! Dom flesta tycker att jag passar bättre i lockigt, men jag älskar att ha platt hår! vad tycker ni?


min mysiga "sov outfit"...


igårkväll

2010-08-29 at 19:48:38



the hills/the city

2010-08-29 at 18:37:48


Hej bloggen. Har varit hemma i en halvtimme nu och kollat på the hills

och nu är även the city på! Ska kolla klart och sen ska jag duscha. Träningen gick as bra. Dock så sprang jag bara. Men det var super skönt, förutom svetten dåra. Men hör av mig sen chao

29 augusti

2010-08-29 at 13:59:39


Hej bloggen! har precis varit med pappa och fixat sats kortet!

så ska träna om ett tag med malin :) Är riktigt nöjd med det här, är verkligen dags för mig att bygga upp lite muskler och snyggare kropp mjao! Och imorgon ska jag även testa på Zumba, sjukt roligt ju. Har sett reklam på det, dom här jobbiga reklamen som alltid säger " Testa det här, det är super bra och blablabla" Men sats ska tydligen börja med det så ska pröva!

Men är dock lite seg, blev lite mycket alkohol igårkväll, och jag skämmer alltid ut mig på något sätt, kommer ihåg att jag dansade som en galning. Men det är väl okej? :) Men ska chilla nu, skriver efter jag har tränat! kram

lördag

2010-08-28 at 20:34:53


Hej bloggen! kom precis hem från douglas

har chillat hos honom ett tag, ytterst mysigt ;).... Men innan det så var jag även i stan med min kära mor och hennes boyfriend. Fick med mig lite saker. Vi hade det ganska trevligt faktiskt och fick min efterlängtade chailatte. Har inte druckit det på år! så det var på tiden. Men tänkte byta om och så för att att möta upp nattis sen. Så jag skriver imorgon! Och imorgon blir jag även medlem på sats! dags att bygga muskler!

skor- dinsko
magtröja-bikbok
ringar- pekfingret=h&m,långfingret=ginatricot
armband- bikbok (det fick man på köptet)

och dagens outfit! vad tycks? :)

"felicia har en gosig rumpa"

2010-08-28 at 00:21:10


Hej bloggen! kom precis hem från en fest, och har världens huvudvärk...

efter allt fikandet och ätande, så drog jag hem till felle och satt barnvakt med två jätte söta killar som var från England?. Så vi var där ett tag och sen drog vi vidare hem till en kille som heter alexander,(tror jag). Inte värsta draget, men trevligt var det. Super skönt folk, och har min favorit. Felles nya klasskompis, går inte att klaga så otroligt rolig! Och han är även från göteborg så han gjorde min kväll, nästan.. har huvudvärk som sagt, och orkade verkligen inte vara kvar. Felle stannade kvar dock. Men ska nog kolla film nu och sen sova. Vi hörs imorgon chao!

oscars/princess

2010-08-27 at 18:53:09


Hej bloggen, kom hem för en liten stund sen

var på toppen humör då, men nu är jag vid ett humör där jag bara vill skrika och slå någon. Kommentarer kan ta, och nu menar jag inte, hej du har en ful blogg. nu menar jag ett annat inlägg som jag får damp på! men whatever, ska inte förstöra min kväll!

Har i allafall varit i skolan och serverat hela dan, jag säger bara ett ord STRESS! höll på dö. Som tur fick man göra misstag som nybörjare, annars hade jag väl fått spö ;). Och senare under dagen så mötte jag upp susanna,felicia,hannah,karro,malin och nattis. vi satt och käkade på oscar's pizzeria. Och sen ville dom helt plötsligt ta en fika på princess, så man fick ta sitt feta arsle dit, och kolla på när dom äter sina godsaker :( Man får gratis vatten i allafall! Men ska gå strypa någon nu. hörs sen!

malins goda sallad, visst ser det gott ut! mums. en salladsbit.. ;)

grown ups

2010-08-26 at 23:07:36


Hej blogg! har degat i soffan ett tag nu!

och har kollat på en massa program från Disney Chanel, jag är nörd! älskar typ hannah montana, the jonas brothers osv. Sjukt roligt ju! Men tänkte kolla på den nya filmen grown ups! har dock redan sett den två gånger, men den är ju så bra! Om ni inte har sett den så rekommenderar jag den verkligen! Dom bästa skådespelarna i en och samma film. Kan ju fan inte bli bättre! Men nu sätter jag på filmen och så skriver jag imorgon chao!


SALT,hund,felle & en jobbig promenad

2010-08-26 at 18:41:52


Hej bloggen, kom precis hem och ska äta nu.

men har varit ute med hunden och tagit en ganska lång promenad,träffade även felle på vägen.Så vi satt och snacka och tog en cigg och bara chillade. Bajs erik som luktar bajs och gillar att dansa ful dansen ploppade in där på vägen. Men han gillar inte hundar så han stannade dock bara i typ 1 min. Trevligt!
Men har även vandrat i stan men susanna, hon köpte lite grejer. Själv köpte jag ett par byxor på SALT. måste tacka pappa för det, fick tjata i typ två timmar igår för att jag skulle få köpa byxorna hehe! Men uppdaterar sen chao!


bara en bild

22:17

2010-08-25 at 22:17:09


Hej bloggen! har inte orkat uppdatera idag.

men ligger i sängen nu och tänkte typ sova snart. börjar 8 så ska upp kl 6 :(. Men har som sagt varit i skolan och sen efter så fikade jag med ebba,jasmine och castell. Vi satte oss på Wayen's coffie. Köpte en varm choklad som då inte smakade så bra... Men castell hade köpt en as god chailatte, så nästa gång jag fikar där så köper jag lätt den! Men uppdaterar imorgon. kram!

min inte så goda varm choklad..

breakeven

2010-08-24 at 22:21:01


Yoo!

har varit hemma ett tag och nördat framför datorn! Men innan satt jag med malin och nattis , vi snackade,rökte och åt godis! ytterst trevligt! Men lyssnar på breakeven med The script, fast lyssnar när Madi Jane sjunger. En otroligt söt tjej med en underbar röst! smälter. Men måste verkligen sova nu, för ska upp halv 6 imorgon.. *suck*. Så godnatt på er.
ego! två bilder från idag

gurka,paprika och dipp

2010-08-24 at 19:10:36


Hej bloggen.
har degat som fan hemma hos yenni, typ hela dan. Fast hon har somnat nu, ahha en liten powernap skadar nog inte. Själv är jag på världens bästa humör. Eller snarare flummhumör. Ska nog ringa felle snart och flumma lite! :) Men ska faktiskt träffa malin om en stund,fast lite senare! Men ikväll gäller det att lägga sig tidigt . börjar 8 imorgon och slutar 4. JA! love my school! Men ska nog störa yenni nu, hörs sen

Funderar på att köpa mer! för så gott var det! :)

happyface

2010-08-24 at 11:18:10


Good morgon! har varit vaken i timme nu, och ska börja röra mig till globen om en stund.

Är ganska pigg, och känns som att jag har sovit hur länge som helst! i love thuseday! om man nu stavar så he-he. Men är i allafall fixad och klar, vet inte om jag är helt nöjd,fast det är jag typ aldrig... har säkert bytt om 7 gånger redan. Så typiskt mig. Men efter skolan ska jag nog leka med min kusin, ett tag sen jag träffade. Fast slutar typ halv 5 idag :'( sjukt segt. Aja jag uppdaterar sen chao

the script

2010-08-23 at 23:38:22


Tänkte bara säga godnatt. Höres imorgon chao


man bah tja

2010-08-23 at 22:27:37


Hej kom precis hem! har suttit nere vid aga med malin,adam,albin felle osv

vi satt och chilla och åt kakor! he-he. Det var faktiskt ganska mysigt, lite små kyligt dock, och förjävligt många myggor! blä! Någon som vet hur man kan utrota dom, om ni vet så hjälper jag gärna till :) Men ska lägga mig vid soffan och göra det lite bekvämt för mig, och kolla på mammas spanska j*vla program.. buhu :'( hon håller i kontrollen som det vore hennes barn.. men ska försöka hinna uppdatera innan jag åker till skolan, börjar ju faktiskt kl 1 så har nog tid. kram
lite fler bilder från fiket mocco

mocco

2010-08-23 at 19:19:03


Hej blogg!

har varit hemma ett tag nu. Har dock fikat efter skolan men malin,hannah och några till. Vi fikade på mocco. Ganska mysigt har faktiskt aldrig fikat där förut. Köpte också världens godaste smoothie. Och vi såg även en "kändis" bobby. hihi. Så dom flesta tjejerna tog bilder med han. Eller jag var då fotografen..såklart!:). Men ska bara ta det lungt nu. Och btw ahah inlägget under.så skrev jag om ett äckel! Du marcus, du passar som linn. Vill du låtsas vara en annan person så skriv från ett annan dator kan se din ip adress tönt! ahah!

det nya samtalsämnet..

2010-08-22 at 21:25:53


Hej bloggen! har inte orkat uppdatera idag.

men har haft lite saker för mig..*host*host* The hills ! hehe. Ne men har faktiskt varit med dogge på dan,sen drog jag hem till malin en stund och kollade på The hills marathon men felle,malin,rebeca och nattis. Och sen såg jag såklart det nya avsnittet på The hills. Måste också kommentera att Heide ser ju förjävlig ut.. aja

Var bara med nattis och felle,vi har bara suttit ute och pratat massa skit. Och jag pratade självklart skit om en person som pratar skit om mig hela tiden. Jag är hans nya samtalsämnet!woho.. uppmärksamhet till mig. ahha nej sa inget speciellt om honom förutom att han är dum i huvudetoch det är han ju.. så saninngen svider! Men har skola imorgon så tänkte sova så jag kan vakna pigg och glad like a kexchoklad!så godnatt och här får ni även lite bilder från i fredas. enjoy

 

bad things happens for a reason.

2010-08-22 at 02:03:09



döda mig någon

2010-08-21 at 21:24:14


Hejsvejs! hoppas alla mår lika dåligt som jag!

har seriöst aldrig varit så bakis i mitt liv! kommer dö. Och det är lördag idag och jag är hemma, har suttit inne hela dan och inte gjort ett skit förutom att äta bakis mat och spytt hela dan! När jag vaknade imorse ville jag bara skjuta mig själv. Mådde så otroligt dåligt! seriöst I'm never drinking again!! Men jag ska nog bara ta det lungt. Är inte alls på humor för att gå ut eller göra något kul. ska isolera mig lite.


dagens outfit

2010-08-20 at 18:38:34



hatt(ny): bikbok
kofta: h&m
magtröja(ny): bikbok
shorts: h&m

yes

2010-08-20 at 18:31:59


Hello bloggen! glömde helt bort att uppdatera när jag kom hem...

har varit i skolan som vanligt,och fick även lite pengar av min bästastebästaste broder.Så köpte lite kläder så dom visar jag sen! Jag är i allafall fixad och klar. Så ska snart möta ebba och åka hem till Johanna om en stund! så då blir det suup!

ebba posar i skolan

trött annie

påväg till skolan

so you do

2010-08-19 at 23:29:04


Hej bloggen! har inte uppdaterat på hela dan inte ok!

Men kom precis hem och ska strax gå lägga mig. Ska nog sätta på en film, somnar bäst då! :) Men vad har jag gjort idag. jo om man ska ta det kort så har jag...
1: varit i skolan och haft tråkigt (och fått mina kockkläder)
2: gått hem till daniel en stund och chillat
3: tagit hand om min broders hundar och ska få 300 kr så värt det!
4: varit hos tandläkaren och fixat min tandställning
5: varit hos daniella med mysigt folk och kollat film med chips och dipp

Det var min torsdag! och imorgon är det fredag så det betyder fest?. Ska i alla fall leka med ebba. Får se vad vi hittar på men vi hörs imorgon chao!
  bjuder på en bild från idag! hur ser jag ut? ;)

ebba kommer skita på sig

2010-08-18 at 22:58:10



cooler then me

2010-08-18 at 22:04:25


Hej finisar! är hemma nu!

så segt att vara hemma så tidigt! blir galen. Men träffade bruna nattis! och skämtar inte hon är super brun!! , ester och anna. Nattis berättade om sin roliga resa i spaninen. Är absolut inte avundsjuk...Men dom drog i allafall vidare till hoppberget och träffade resten. Ville typ följa med men ändå inte...ändå bästså för jag ska upp tidigt imorgon. Så ska nog sätta på en film och försöka somna! puss

i feel like a waitress

2010-08-18 at 20:07:37


Hej blogg! försöker få tag på bajsester men lyckas inte!

men tänkte visa mina super snygga kläder från skolan. Jag tänkte kanske visa en bild på hur jag ser ut med kläderna på men lite tveksamt faktiskt. Känner mig lite värdelös haha, ne men flugan är ganska söt ,det är väl byxorna som förstör lite! hehe -.-

resturantee

2010-08-18 at 18:29:29


Hej! är hemma och har ätit en j*vla massa mozzarella med tomat!

men har varit i min nya skola och har fått mina serveringskläder , hehe! Inte det snyggaste, fast det funkar.. kan visa kläderna men kan inte visa bilder när jag har på mig dom, för ser ut som bajs i dom haha! Ska i allafall träffa ester snart, tror inte jag kommer träffa castell hon är inte den bästa på att höra av sig. Hon får smisk senare! chao så länge!

rejäl frukost

2010-08-18 at 11:18:20


Godmorgon! är snart klar och ska åka till skolan med patrik!

har ätit en rejäl frukost! Och känner mig pigg och glad. Ska bara sminka mig lite och då är jag klar. Ska försöka uppdatera efter skolan. Men slutar ganska sent och ska träffa castell efter skolan. Men uppdaterar någon gång idag! chao

00:11

2010-08-18 at 00:10:40


Hej bloggen! ska alldeles strax gå lägga mig och vakna tidigt för att gå till skolan...

men har saknat att blogga lite hehe!, Men idag har jag seriöst haft världens slappaste dag förutom att gå till skolan då! Och apprå på det började skolan igår och har börjat hotell och resturang! :) Men som sagt, skulle faktiskt ha träffat martin idag, men det blev inte av så jag var hemma och hade en ta hand om madde dag! Tycker jag förkänade det lite. Och min älskade patrik har fått mig på bättre humor dom här senaste två dagarna! så han förkännar en fet kram imorgon! Men ska sova nu. Och ska försöka uppdatera oftare! godnatt!

han blev lite sur för att det tog så långt tid innan han fick sin burgare! :)

behöver skriva av mig lite

2010-08-17 at 00:01:35


Hej blogg. och tack för alla söta kommentarer blir genast glad.
Men kände att jag behövde skriva av mig lite. Jag känner mig så besviken och äcklad av den här personen just nu.Tänker inte nämna namn, men man vet vilka man absolut inte kan lita på. Jag förstår inte hur jag kunde se honom som en bra person överhuvudtaget! Visst han har absolut sina bra sidor och dåliga som sagt ingen är perfekt.Men han rentutav äcklar mig! Att en person seriöst kan vara så falsk... Kände att jag var tvungen att skriva det här. Men ska försöka uppdatera imorgon om jag har lust eller är på humör!

bloggpaus

2010-08-15 at 23:42:25


Hejbloggen, är hemma nu

tänkte ta 2 dar "ledigt" Ne men vill ha en bloggpaus. Mårdåligt, ledsen,besviken, vill kräkas.Så vi hörs om då två dar! Jag kanske bloggar! för tycker det är kul så.. men sålänge chao!

dinsko

2010-08-15 at 18:28:09


Hej blogg! har varit hemma ett tag nu

Men har köpt mina underbara skor nu. Och dom sitter as bra, och är super snygga! Just nu är jag bara hemma och kollar Jessica Simpson's the priceof beauty, ganska bra faktiskt. Men ska röra mig till högsätra om typ en timma och möta dom flesta som var hos Adam igår. Så vi kan reda ut och se vem som tog pengarna igår. Jag hoppas bara någon erkänner, men vi får se hur det går. Uppdaterar sen! kram
mina nya skor! vad tycks?


stockholm

2010-08-15 at 13:54:34


Hej blögg! är hemma nu.

och har bytt om och fixat mig lite. Men ska in till stan nu och köpa min efterlängtade skor från dinsko. Oh börjar även skolan imorgon så kommer typ bara sitta hemma idag! *suck*
Och så jävla segt. Vi var hos en kompis igårkväll och tydligen var det någon som tog pengar av hans mamma! fett synd..   Och hans mamma är ju typ världens gulligaste hur fan skulle man äns vilja göra så mot henne! Men hoppas det löser sig.  Själv har jag lite problem här hemma så ska kanske ta itu med det. Men hörs när jag kommer hem chao

dom ända bilderna från igår! videon lägger jag upp sen ! :)

fågel

2010-08-15 at 02:01:10


Hello! uppdaterade aldrig när jag kom hem upps!

men är i allafall hemma hos yenni nu och vi ska kolla film snart. Och har varit galet seg. Vi var hos adam idag, och dom flesta drack! Själv är jag spiknykter och har inte druckit en ända droppe. Ganska stolt Men vi har flummat som fan speciellt Albin! Har några bilder från ikväll... tror jag! Men har åtminstonde en video som jag lägger upp sen. Ska chilla! chao

visst ser man bra ut?

huuulk!

2010-08-14 at 17:39:02


Hello! glömde helt och hållet att uppdatera igår

var i alla fall hos adam i typ i minut igår, för felicia och hannah ville äta pizza! Så dom satt och käka och så mötte man på folk som satt och käkade. Typ halva Lidingö satt och käkade vid Oscars pizzeria igår. Men I allafall träffade min älskade Malin som har varit borta i portugal, Och vi förade lite hos henne sen drog vi till yenni och sen efterfest hos daniella! Så hade en hyfsad kväll

Men kom hem runt 2-3 och då ligger hela ligan och sover i mitt rum så fick damp. hehe! Så drog hem till dogge och är fortfarande här. Men uppdaterar när jag kommer hem och ska även till The voice ikväll. För vi är mobbade och har inget bättre för oss!


sol&bad

2010-08-13 at 17:36:38


Hej bloggen . Har precis varit med daniella och alexandra.

vi badade och "solade" lite vid ett ställe som heter hoppberget. Ganska nära mig, fast har inte varit där på typ två år! och jag tycker det är så mysigt där, måste gå dit oftare. Super skönt. Bästa doppet på länge. Men ska börja röra mig hem till adam nu. Så vi hörs sen! chao

fredag den 13!

2010-08-13 at 14:12:16


Otursdagen idag! får väl hoppas att det inte händer mig något..

för förra året så försvann min pälsväst! som jag hade andvänt 3 gånger! Men är vaken och klar ska hem till Daniella snart. Och måste be om ursäkt för mitt fylleinlägg igår. Inte ok! men sånt får hända ibland! Ni kan ju bara ignonera den! :) Har lite dåliga bilder från igår. Min mobil är ju inte så cool och ha inte så bra megapixels tyvärr! :)

40 year old virgin

2010-08-13 at 03:14:46


hello bllööögg!

är lite full, urskta! men tänkte sägas att jag lever och kollar på film! uppdaterar när jag har vaknet imorgon chao :)

11 augusti. igår

2010-08-12 at 15:27:03


Igår var jag som sagt med yenni och vickie och jag fick för mig att mima till en Justin Bieber låt. Ser förjävlig ut, och man kommer se min snygga rumpa sen. Så ber om ursäkt om det ahha!


lyckades inte

2010-08-12 at 14:52:58


vända på dygnet tydligen! vaknade för 5 min sen! :O

blir galen. Men ska duscha och pigga upp mig lite. Har faktiskt inget riktigt planerat idag. Ska nog träffa felle sen. Och på kvällen möter jag sökert min söta Daniella!Men slänger in ett inlägg sen! :) blev nyss taggad på facebook, bjuder på den!

helt klart den bästa reklamen

2010-08-12 at 00:47:47



eftersom jag inte kan sova har jag spenderat min tid på att kolla youtube klipp. Och jag är nog den personen som hatar reklam. Alla är bara så otroligt jobbiga, och reklam bara förstör. Jag fastnar ganska lätt på serien eller filmen jag kollar på och sen kommer en dum reklam! Men måste applådera till Ica reklamen. Jag seriöst älskar den här reklamen, och låten satisfaction gör det lilla extra.
 Vad tycker ni om reklamen?


my alone time

2010-08-12 at 00:22:11


Kan verkligen inte sova.. och försöker lixom vända på dygnet

börjar skolan nästa vecka på måndag. Så det suger, och somnar alltid så sent och vaknar upp runt 1-2 på dan och om jag har turen på min sida så vaknar jag 11 eller 12. Men har suttit och kollat på sex and the city 2. Tröttnar aldrig. Och dör för kläderna dom har på sig! Men här bjuder jag på tre bilder, fick igång webben snabbt! ser förjävlig ut haha!

you better die young

2010-08-11 at 21:41:20


Hej!

är hemma och ska sova här, har seriöst inte sovit hemma på en vecka nu! Så det ska faktiskt bli ganska skönt att sova hemma nu. Men sitter och äter mozarella just nu med tomat! så otroligt gott. Lite av min dåliga vana att äta det hela tiden, men det går inte att slutaaa! Men säger godnatt nu, och jag kommer faktiskt lägga upp störda videosar och bilder på mig från förrigår och idag ahha :) chao

bara en bild!

youcam

2010-08-11 at 17:59:27


Hello! mår lite bättre..men ser ut som skit!

måste nog ta en dusch hehe! Men är hemma hos yenni med hampus och gör inte så mycket faktiskt. Men jag ska nog ta det lungt ikväll! bara chilla galet. Och såhär ser jag ut just nu .. snygg va? och har min mysiga outfit!

BOOOOM!!

2010-08-11 at 14:54:57




bedrock

2010-08-11 at 14:54:57


Hej hopp! solen skiner och jag vill spy...

skrev förut att jag inte skulle dricka, men bjuder kompisarna mig så tackar jag oftast inte nej. Så typiskt att jag ska få gratis fylla när jag inte har planerat dricka. Men det var iallafall jätte trevligt. Började även strula med mitt ex framför alla typ.. upps! Men jag ,dogge,yenni,jonna,emma och gustav drog hemm till gustav och sov över där och satt och kolla på jerry springer hela kvällen, nästan! Men tänkte säga att jag lever och uppdaterar sen. Kram!


utgång

2010-08-10 at 19:52:41


Hej där!
är hos kusinen med Vickie och vi ska hem till Amanda ikväll och dricka. Eller dom ska jag ska hålla mig nykter! jag är super rolig nykter också! ;) Men Yenni ska sminka mig för hon gillar att fixa folk, och hon är riktigt duktig på det också! Men säger hejdå och ha en trevlig kväll! uppdaterar imorgon Chao


en fräsh morgon?

2010-08-10 at 12:14:41


godmorgon alla fisar!

är på bra humor och funderar på att jävlas lite med daniel. Kanske plinga på och kasta ägg på honom haha! Ne men tänkte väcka honom. För han kan sova den jäveln! Men ska börja fixa mig, och här får du en super fräsh bild på mig som jag tog nyss. Har aldrig sett en snyggare person!

nyvaken,gårdagens smink och luktar bajs! det är så man ska se ut på morgonen!

bortglömda bilder

2010-08-09 at 22:50:13


har precis kollat genom malins bilder, och här hittar man bilder som tuttfian inte har lagt upp! *suck*

highway man

2010-08-09 at 16:28:38


Hej alla söta!

är hemma hos kusinen och chillar galet. Händer dock inte speciellt mycket idag känns det som. Och vädret gör ju inte saken bättre! bara regn regn regn... Men ska nog träffa ester senare idag för hon åker till frankrike imorgon och måste säga hejdå! Men sålänge bjuder jag på en sliten bild på mig som var tagen nyss! mjao!

Tjockiskväll

2010-08-08 at 21:30:14


Hej blööögg! är med bajsfelle

och vi håller redan på med vår tjockiskväll, vi har kollat på superbad och nu blir det juno! rekommendar båda filmerna. Men hejdå alla tjockisar och så hörs vi imorgon! :)

nytt till garderoben

2010-08-08 at 19:31:52


Var inne i stan idag och kollade runt och fick med mig lite saker!

ring-bikbok

skinnjacka-h&m

skor-Dinsko

felicia-myrorna


söndag

2010-08-08 at 11:25:14


Godmorgon allihopa!

är hemma hos äckeldogge som håller på städar,runkar,skiter och äter. Och jag sitter vid datorn som vanligt med en sovandes robin :) Vaknade för en liten stund sen så har inte gjort speciellt mycket.

Men igår så var jag som sagt hemma hos anna heladan och tjockade. Och drog sen till dogge, och killar när dom har tråkigt brukar typ spela WoW eller något annat dataspel. Men dogge och robin gillar att leka med slangbellan och kasta ägg,kottar och nötter på folk och på balkongen. Så spenderade min kväll på att titta på dom! Själv tyckte jag att det var ganska kul, så busig! Men uppdaterar när jag kommer hem sen! för ska faktiskt börja röra mig in till stan snart och köpa mina skor! :) chao


photo booth

2010-08-07 at 15:34:13


Hej !!
är fortfarande hemma hos anna, sov över här. och vi ha legat döda hela dan. och så har vi städat eller anna har haha! fast lite har jag hjälpt till! :) Och åt världens godaste pasta till frukost, tummen upp. Men ska nog chilla här ett tag,och får se om jag orkar åka in till stan för ville köpa ett par nya skor. Men bjuder på lite bakisbilder



drar nu!

2010-08-06 at 21:14:15


Drar hem till anna nu! uppdaterar imorgon chao!

Go Girl

2010-08-06 at 17:23:16


Hej!

är hemma hos dogge med robin. Gör inte speciellt mycket. Men ska börja rulla hem snart för ska träffa anna och ester idag och vi ska kröka! Men ska nog inte dricka lika mycket som igår! Var hemma hos jenny och det var super trevligt och kul :) Men orkar inte skriva så mycket mer , upddaterar så fort jag kan. chao
lite bilder från igår


nytt

2010-08-05 at 17:23:02



just dance!

2010-08-05 at 13:58:04


Hello puddingar! är hemma nu och är fixad

ska träffa idiotmartin! är lite smått sur på honom.. fast kan igentligen inte vara sur! Jag försöker vara sur i allafall! :) Men vi ska bara hänga lite, och jag ska nog mörda honom också. Men här får ni tre bilder från igår! helt värdelösa haha :)

vaken!

2010-08-05 at 13:09:02


uppdaterar när jag kommer hem! alltså om en halvtimme! :)

fireflies

2010-08-04 at 19:25:40


Hej blögg!

Nu ska jag sluta vara fet och lat. Så ska fixa mig lite och träffa susanna som ska äta mat! så får stirra på henne medan hon äter. Jag har dock redan ätit och är mätt! Fast kakor skulle inte sitta fel :)
Men ska försöka uppdatera när jag kommer hem, för man vet ju aldrig vart jag hamnar... busig igen!


busig

2010-08-04 at 17:44:10



jag är kär

2010-08-04 at 16:02:57


Köpte det här halsbandet på bikbok för några dar sen, och jag tror jag är kär!

hej hej!

2010-08-04 at 15:24:36


kom precis hem från daniel.

har vandrat lite idag känner jag, kunde inte uppdatera igårkväll eftersom jag sov äver hos malin. För fegisen vågar inte sova ensam hemma så var självklart tvungen att sova där! Men fick glass i allafall! Är super avundsjuk på henne just nu för hon sitter säkert redan på planet nu påväg till portugal! den bajsungen. Hon kommer får sol,värme, mycket alkhol och killar medan jag kommer få regn,inga killar,tråkigt och lite alkohol.

Men idag ska jag nog bara vara hemma som dom senaste dagarna. Jag blir seriöst helt deprimerad av det här vädret. *suck* Har bara lust och gömma mig. Men här bjuder jag på lite bilder från igår :)

detta var min ända vän igårkväll. dom mobbade ut mig så fick sitta med den här snyggingen!

gårdagens middag! super gott!

update hos tuttfia

2010-08-03 at 20:55:51


Är hemma hos malin just nu med ledsna rasmus

vi chillar galet, äter glass och kollart tv! kan inte bli bättre?.. Men ska nog vara här ett tag, och kanske få rasmus och le lite, han ledsen. Stackarn! hatar när killar är ledsna. Men har lite mobilbilder från idag. Så lägger upp dom när jag kommer hem chao


rise up

2010-08-03 at 12:12:30


Godmorgon! är glad och pigg

vaknade för nån timme sen, och är hemma hos yenni just nu. Sitter och och  kollar på gamla avsnitt på desperate housewives! alltid lika bra! Senare idag ska jag nog möta min lilla jasmine som jag inte har träffat på länge!
Ska försöka uppdatera sen. Har även köpt ett nytt linne till garderoben! love it
linne-wekday


hehehoehehah!

2010-08-02 at 22:09:33


Hej alla som är lika tråkiga som jag!

har helt ärligt bara suttit hemma och inte gjort ett skit, eller felle var här förut så vi köpte massa mat,läsk,godis och chips. Och bara fettat oss som fan! älskar att vara fet, jag kan skaka min rumpa mer då! Vet att sean banan skulle gilla mig.

Men håller faktiskt på fixa mig lite smått nu. Ska ut en liten stund och skaka min röv och säga oj jag har en så stor rumpa! Nej men har även lite damp för min webb funkar inte och jag vill så gärna ta kort på feta mig.. men ni får leva ett tag med andra bilder som inte är tagna idag! CHAO feta jävlar.
P.S är på cphumör :)

show me love

2010-08-02 at 12:51:13


Godmorgon!

har varit vaken ett litet tag, eller anna ringde ocg väckte mig runt 12. Men vill typ bara lägga mig ner och sova för det är så äckligt väder!

Men ska nog ner till ica och köpa något för det finns aldrig mat i det här jävla blatte huset och sen ska jag  ta världens skönaste dusch! Hoppas ni får en underbar regning dag! chao

every rose has it's thorn

2010-08-02 at 03:17:31


Godkväll bloggen!

Har varit hemma med felicia och susanna ikväll och gråtit som fan! Vet ni varför, jo för att vi kollade på Titanic! helt klart en klassiker. Men jag är typiskt crybaby när det gäller filmer. Men vi tre satt och grät så mycket, som små barn som hade ramlat och slagit sig, eller någon som hade dött. Men har annars haft en väldigt chill kväll

Igårkväll var dock inte så lugn, min vän malin hade massa över hos sig , fast det var hennes syrras pojkvän Wille som hade 20 årsfest, och det var mycket alkohol,trevligt folk och super kul! Fast drog runt halv 1, för skulle sova hos dogge och han var redan hemma. Och den idioten somnade, så kom inte in. Och ringde seriöst 31 gånger. Som tur var det en gubbe som öppnade åt mig. Så tack gubbe! Men ska sova nu. Uppdaterar när jag har vaknat :) godnatt!