hundjävel!

2010-03-31 at 23:11:55


jag trampade nyss på kiss! och allt jag skulle göra var att ta ett glas vatten. men jag får kiss på köper istället. super fräsht verkligen.. när man ska skälla på hunden . då kollar den på mig med sina söta ögon! ååh. jävla puppy eyes!


kom precis hem

2010-03-31 at 22:26:01


är hemma nu dock lite sent,men men. ganska trött faktiskt. tog en cigg med malin och hunden som hon rastar åt en k*rring , gissa vad hunden heter . picolina! haha. vem fan döper sin hund till picolina ?, bara jag som tycker det är kul? :) haha . men drog i alla fall till min kusin sen och kollade på step brothers.

rekomenderar den ! as rolig film! men ska nörda mig lite framför datorn och längta lite till imorgon. för imorgon ska jag träffa ester och sen blir det FEST! :D. skriver imorgon puss och god natt!


ska äta gott

2010-03-31 at 17:58:49


sitter och kollar på how i met your mother men dags att stänga av tvn. för jag ska sätta på mig skor och jacka. och äta mat ute :D så jag skriver sen när jag kommer tillbaka.


promenad

2010-03-31 at 17:01:05


ska ta en promenad nu.


i <3 ringar

2010-03-31 at 15:46:19



ska köpa mer ringar i veckan faktiskt. har bara 6 nu. två har jag tappat bort!*suck* men mina två favoriter är döskalle ringen som jag dock köpte på glitter!!! och den stora röda. den fick jag i present av min moster. så har ingen aning vart den är köpt någonstans.


idag är en bra dag

2010-03-31 at 13:51:59


är hemma nu och tagit en massa egobilder! haha. men tänkte ta en härlig dusch snart och bli super frääsch! men jag tänkte även göra en sån där dagens outfit .. som typ alla bloggare gör. men lite copycat får man väl vara :)

har på mig en typ brun aktig stor tröja med små grejer på axlarna. lackleggins. skinnjacka och en vit mössa! helt vanlig outfit tycker jag
allting är från ginatricot förutom skinjackan som är från h&m . men jag skriver lite senare. puss


skolan och har tråkigt

2010-03-31 at 12:30:03


sitter här med hannah och "pluggar". som tur är detta sista lektionen slutar om en timma ungefär. så det är skönt. men jag ska hem sen och duscha osv. men ska träffa john senare på kvällen och sedan ta en promenad med malin. hon åker på fredag med hanna till grancanaria! kommer sakna dom super mycket! men är självklart avis också. dom får sol,bad och värme! gud vad jag saknar sommaren! men ska försöka umgås lite med malin innan hon åker och så. för på torsdag ska jag feeestaa inne vid danderyd. och det är påsklov snart.! woho!

ska dock bara vara hemma. men jag förväntar mig mycket fest och en galen påsklov! vad ska ni göra ? åka utomlands, stanna hemma, mysa med familjen?.


chao!

2010-03-30 at 22:54:03


sitter och kollar på christine just nu. älskar det programet! . men är sjukt besivken på kanal 5 ! mitt program, desperate housewives kom inte! ville börja gråta ! men som sagt tänkte gå lägga mig snart och få min skönhetssömn. så ni får väl sova gott ni med! puss

ser hemsk ut utan smink. men det är väl insidan som räknas? :)


datnörd

2010-03-30 at 18:21:56


jag är en data nööörd!, ne men har suttit och spelat spel i typ två timmar nu haha! :) har inget bättre för mig, har nu för tillfället inget socialtliv, har absolut inga pengar på min mobil , kan varken ringa eller smsa. och på något sätt vill ingen höra av sig till mig. så dataspel är väl min ända vän just nu! .....

P.S har ingen hemtelefon heller. men det är en annan historia :D


har tråkigt

2010-03-30 at 14:23:01



så ser en vacker tjej ut!


schools out

2010-03-30 at 13:55:15


hemma från skolan. dock ska jag inte träffa sara eftersom lillen har kräksjukan! . stackarn. så jag får nöja mig med att ha kul med mig själv. ;) . men tänkte slå en pling till malin snart så kanske träffar henne om hon har tid annars får jag väl vara hemma och dö en stund!

och måste kommentera att jag tycker fanta är så mycket godare än coca cola! någon annan en bara jag som gör det?. fanta is the new cocacola!


väldigt casual look idag. en t-shirt från gina och ett par svarta jeans frånn zara. och såklart mitt röda läppstift! mjao!. tycker inte det är speciellt nödvändigt att vara super fin i skolan. ingen big deal för mig :)


@skolan

2010-03-30 at 10:14:28


förlåt för att jag inte skrev imorse , jag glömde helt bort. men jag tog faktiskt bilder på vad jag åt till frukost så det lägger jag upp sen! :D . sitter i klassrummet och ska skriva en bokrecension om skadad och den nakna sanningen med linda rosing! rekommenderar båda böckerna. ja för er som gillar att läsa såklart :).

själv så gillar jag inte att läsa speciellt mycket är lite mer för tv .. men om det är en bra bok så funkar det!. men jag skriver mer när jag kommer hem. ska fika sen i alla fall! jag är världens största fik nörd . tycker det är oerhört mysigt bara jag som älskar att fika ?! men hejdå så länge . innan min lärare dödaaaar mig :) (fast jag lär döda henne först)


sleeeep!

2010-03-29 at 23:18:44


jag tänkte kolla film och sedan somna. dock är min kära kusin här men hon får vara här hur länge hon vill! så hon drar när hon har lust för det! :D . tänkte i alla fall bara säga godnatt! och lovar att skriva på morgonen! <3 puss


svenska hollywoodfruar! yes

2010-03-29 at 20:52:27


bara jag som ääääääälskar hollywoodfruarna! och anna anka är på besök. typ min idol! haha. ska nörda framför tvn nu! chao


visst är jag brun ?

2010-03-29 at 20:26:04


usch, ser ni mitt ärr bredvid tatueringen? super fult, ramlade från ett träd när jag var typ 7 och slog i mig just precis där!  *suck* :D


utvecklingssamtal klart!

2010-03-29 at 18:09:48


är hemma nu! mötet gick väl hyfsat bra, lite för hög frånvaro! men det ska ändras. är dock lite besviken på mig. för jag är tydligen kapabel för att få vg-mvg i vissa ämnen ... men har bara g. men ska verkligen lova mig själv att gå till skolan! tänkte i alla fall träffa john. men har ett litet problem , no money on the phone! så har absolut ingen aning hur jag ska få tag på honom hehe!. hoppas den jäveln hör av sig! för han är ganska glömsk.men nu tänkte jag ta en härlig dusch och raka benen och allt annat! puss


bilder från fredas

2010-03-29 at 15:05:00


jag hade så kul den här kvällen!!! :)

detta var adams födelsedags tårta. så otroligt fin! haha

super fulla/glada marcus

paula och ebba!

blev lite tårtkrig!

fanny myser lite med patrik. och jag har ingen aning vad jag gör..

älskar den här bilden! speciellt på mathias. han till höger. full eller ?


haha! blev lite för mycket av det goda


gott!

rebecca och lovisa <3


ester och lennart! super söta


29 mars

2010-03-29 at 14:38:18


är hemma från skolan. blev inget morgoninlägg. hann inte. som vanligt! ska faktiskt försöka bli bätte på det! men ska vara hemma och väntar på mamma. har utvecklingssamtal idag. så håll tummarna för mig! jag hoppas verkligen att det går bra för mig!. men efter det ska jag möta john. länge sen jag träffade honom. saknar honom lite smått. hehe!

körde på rött läppstift igen! tycker jag passar i det :)


godnatt bloggen

2010-03-28 at 22:13:45


god natt, och god natt! tänkte inte sova just nu men tänkte inte skriva mer förikväll i alla fall! ska chilla framför en film och sedan somna, ska upp 7, hatar verkligen måndagar. men nästa vecka så år det påsklov! så tagga till :D. men jag ska försöka hinna skriva på morgonen , men jag är ju så morgontrött! att jag oftast kommer försent. som dock inte är speciellt bra. men försöker jobba på det! bara jag som är morgontrött eller? ses imorgon! puss

jag diggar mina sovbyxor, ganska söta enligt mig!


tråk!

2010-03-28 at 21:58:35


fitt är det nya ordet!
och sänka skepp är den nya leken.


sänka skepp!

2010-03-28 at 21:25:08


är hemma nu. och mår så otroligt illa!! men jag kan börja och att säga. att middagen var super mysig och jätte trevligt! vi åt på rice, ligger typ nära baresso.jag rekomenderar resturangen!. super gott! men ännu ett grattis till natalia cardenas! men som sagt dom flesta av oss beställde bufé såklart! jag , christel och marcus bestämde oss för att ha lite sushi tävling.

själv klarade jag bara 23 stycken.
mitt rekord. så jag är stolt. christel åt runt 32 st. och tjockisen själv marcus almqvist åt 40 st.så en applåd till honom! jag ser i alla fall gravid ut eller bara allmänt fet. så det är nice!, tänkte lägga mig i sängen och dö en liten stund. har super ont i magen! men ska slå en pling till marcus och vi ska sänka skepp.. för er som inte förstår så orkar jag inte förklara för det är en äcklig lek! marcus och jag är lite äckliga så sänka skepp är en perfekt lek för oss! chao bella!


middag

2010-03-28 at 17:38:42


ska dra om en liten stund. middagsdags. har faktiskt ingen aning vart vi ska äta någonstans. men jag gillar överaskingar! har ett i-landsproblem bara! min mamma har mina pengar och hon är inte hemma och svarar fan inte på mobilen.*suck* men det löser sig säkert.

ikväll kör jag på rött läppstift, det var ett tag sen. jag tycker det är as snyggt! speicllt med mina balla brillor!


egokick

2010-03-28 at 17:01:49


vad tycker ni om bilderna?. försöker bli bättre med systemkameran. och några bilder är tagna av mina störda vän sara

 


stolt

2010-03-28 at 16:48:31


jag är typ stolt! har fått 39 läsare nu. och jag har dock bara haft min blogg i 3 veckor.inte för att det är speciellt många. men bättre än inga alls. själv är jag så otroligt korkad och vet absolut inte hur man kopierar för att visa sin statisk. men någon får väl ta och visa det för mig sen. någon frivillig?

liar liar, pants on fire!

2010-03-28 at 16:17:09


kom precis hem! och sry jag ljög det blev lite mer alkohol igår kväll.. menmen! sådant händer tyvärr. jag sov över hos mitt ex. wierd. yes men inget hände! men tänkte platta håret nu. fär ska ut och äta middag med mina söta flickor. underbara nattis fyller år idag! så ett stort grattis till min bästavän <3. skriver lite mer sen. puss

ser hemsk ut. men är inte bakis ! som tur ät ;)


en lördagkväll

2010-03-27 at 20:37:09


ska dra hem till söta clara. vi ska föra lite där. vi kanske är kvar där hela kvällen. vi får se! . jag ska i alla fall inte dricka jätte myket har bara 4 öl. så det får räcka till ikväll!. men jag försöker skriva sen! hoppas ni får en rolig lördagkväll! hej!


bye bye bitcheees!


powernap

2010-03-27 at 18:57:38


vaknade nyss! hehe. somnade. så det blev en liten powernap. men det har väl aldrig skadat någon förut så!. men tänkte börja fixa mig lite nu. ska möta nattis och clara. jag har bestämmt mig för att små dricka lite ikväll. vi ska nämligen föra där och sedan vidare. men jag ska absolut inte dricka mycket! det har jag lovat mig själv att inte göra! så önska mig lycka till.


bakismat

2010-03-27 at 16:11:25


jag måste få säga att subway har ju dom godaste mackorna. idag var det faktiskt första gången jag åt där! och det var världens bästa bakismat jag nog har ätit på länge! så jag måste ju få tacka igen. till kära marcus som tvingade dit mig. jag har dock varit där förut , men då har jag bara kollar på när dom andra tjockisarna har ätit och inte vill dela med sig. men det är inte sista gången jag äter där i alla fall! 50 kr kostar det. galet billigt!
madde  subway


man mår som man förtjänar att må

2010-03-27 at 15:36:35


är hemma nu, luktar gammal lada tack var det karro! man fick en del tårta på sig igår. så jag ska duscha i hundra år nu!. deckade hemma hos adam igår. jag kan säga att det var en om dom lyckade festerna man har varit på!. så jag tackar adam för en underbar fredag kväll!

igår blev det väldigt mycket av det goda! . jag kommer att lägga upp bilder senare idag . idag är det lördag i alla fall. fortsätta dricka?. kanske inte. tror jag ska vara hemma och ta det väldigt lungt. och förhoppningsvis så luktar jag inte gammal lada längre! :). men igår när jag skulle fixa dricka. fick jag ett impulsköp och köpte en super sött linne från lindex. 150 kr! lovelovelove


vad tycks ?


Sometimes, when I'm nervous.... I pee my pants..

2010-03-26 at 19:29:14


Bara en liten bild på min skitsnygga kompis, Sara. 
Detta är min hund, han heter Kompis!
KISSES

utgång till sushin!

2010-03-26 at 19:23:12


nu ska vi dra och äta sushi! och sedan är det fest! :) . hoppas ni får en härlig fredagkväll. förresten vad ska ni göra ikväll? . puss
hejhej det är sara nu och jag ville bara säga att madde äter snor i smyg.
SLEEP WELL CYKELSTÄLLLL!

@saras place

2010-03-26 at 18:09:10


är hemma hos sara med olivia just nu. vi ska äta sushi om en timma. och vi har tagit massa bilder. speciellt ego bilder på mig .hehe!. men jag lägger upp bilder sen. puss

hej då sålänge

2010-03-26 at 13:26:23


ska åka och möta pappa nu. och sedan träffa olivia och sara. försöker skriva sen puss


justin bieber

2010-03-26 at 13:02:26


han måste nog vara den sötaste 13-åringen i världen :) . men jag måste bara säga att jag älskar hans låt som han sjunger med ludacris. bara jag som tycker den är bra eller ?


tredje gången gilt.

2010-03-26 at 12:21:55


som ni kanske inte vet. så har jag faktiskt två tatueringar en liten stjärna vid foten och en ganska stor blomma med mitt namn på höften. och jag funderar på att göra en till men vet inte riktigt vad jag vill ha . några exempel?


den här stjärnan tycker jag själv är super ful. men det är ett minne :). för att göra en lång historia kort så . var jag och min bror david ganska fulla. och han har en tatueringsmaskin hemma.och som korkade som vi är när vi är fulla. så tänkte vi såklart! (men ja vi tatuerar oss). så nu har vi båda en stjärna.och jag blev hans försökskanin den kvällen.


home from school

2010-03-26 at 11:33:17


är hemma nu. gick från skolan. känner mig lite hängig och supeer förkyld på en fredag!.:O så det suger faktiskt. men tänker dra ut ikväll i alla fall. för vi ska ju fira adam och det kan man inte missa. så tänker sitta här och dricka te och slappna av lite. så att jag kan bli lite piggare i allafall!. och sen runt 3 ska jag köpa lite alkohol till ikväll eller jag ska inte köpa min kusin gör det ! :) . och sedan ska jag möta olivia och sara , länge sen jag träffade dom och efter det måste jag möta nattis och clara så jag får åka runt ön idag känner jag!. så jag får se om jag hinner att skriva sen! puss


äntligen fredag!

2010-03-26 at 08:41:10


ska gå till skolan nu. så önska mig lyckta till ;) .


hejdå

2010-03-25 at 22:55:42


tänkte säga godnatt nu! är på toppenhumör. och det känns som att jag kommer att sova underbart inatt. nattis får alltid mig på bra humör och därför älskar jag henne! världens skönaste tjej. god natt på er. puss


med nattis

2010-03-25 at 21:49:29


sitter hemma kollat på bella och tyras show!. jag diggar det programet! men jag och nattis sitter och pratar massa skit om allt och alla! man måste få snacka ur sig lite tycker jag. ska fortsätta vara social och så. skriver sen! och min middag idag blev i alla fall hemma gjord pizza! mums!. puss


omg glömde nästan!

2010-03-25 at 18:24:51


min kära adam fyller 18 år idag! ett stort grattis till honom! älskar dig din fula arab. imorgon så blir det fest. yes!

adam och rebecca! störda jävlar <3


hemma!

2010-03-25 at 18:23:32


kom precis hem. har varit och fikat på depå :) , ganska litet där men super mysigt. var där med rebecca,rumeysa,adam,hanna och massa andra. själv var jag ganska seg .är dock förkyld.

men hatar att sitta inne. speciellt hemma hos mig. finns typ inget att göra förutom att vara en soffpotatis,äta eller sitta framför datorn. och jag må säga att jag är galet hungrig har bara druckit en kopp med varm choklad på fiket. så jag måste äta något. innan jag typ dör hihi. (men nyttigt ska det vara) .men tänkte laga något får se vad det blir. sen så kanske jag tar en promenad med malin. bye bye! puss


ofräsh och förkyld. kan inte bli bättre än så


kan icke sova

2010-03-25 at 01:18:33


sjukt irriterad kan inte sova! som tur så har jag sovmorgon i alla fall. men käkar lite fil just nu för att typ ha något att göra. hoppas ni sover bra i alla fall. puss


galet snygg förkyld

2010-03-24 at 23:42:51



blublublub

2010-03-24 at 23:26:35


börjar bli trött och förkyld! sjukt segt! bara sitter och nyser hela tiden. och näsan kliar inte fräscht! dislike . tänkte gå lägga mi snart i allafall har inte alls sovit mycket och jag har sovmorgon till 20 över 10. unlike . men ska faktiskt kolla på king kong. as länge sen jag såg den. jag satt faktiskt och grät vid slutet. tycker den är sorlig! men ska sitta lite framför datorn och nörda mig ett tag till. så säger god natt till alla er! puss

längtar till sommaren


jag <3 cigg

2010-03-24 at 21:34:38



dumma blondin

2010-03-24 at 18:52:03


din dumma jävla blondin jag saknar dig! kan du komma hem nu!


onsdag and i feel good

2010-03-24 at 18:05:06


blev inget inlägg imorse. sry. men försov mig lite och var tvungen att springa till bussen hehe. kom i tid i alla fall!. men kom precis hem från stan. har varit med marcus,malin och christel. vi letade efter en present till adam.

 han fyller nämligen 18 år i morgon. så ett stort grattis till honom i förskott!. snutten har blivit stor. fast jag har inte köpt något är pank just nu.. och dessutom så är jag skyldig honom pengar hehe. så fail! men vi drog till donken efter . men eftersom jag håller på med min "bantnings skit" så åt jag inte. ska äta en nyttig middag senare. får se vad det blir. har inte bestämt mig än. men ska ut med hunden och möta min kusin snabbt. sen ska jag faktiskt träffa mitt ex dogge. så ni får ha en bra kväll. puss skriver sen

fick lite egokick


zZZzz

2010-03-23 at 23:49:40


måste nog gå lägga mig nu. ska upp 7. och ska till skolan denna gång! :) . promise. men ska kolla på en klassiker. dirty dancing. sen ska jag somna, förhoppningsvis. ni får sova gott för det ska jag i alla fall. har pratat med min älskling igen. har typ suttit och gråtit i en timma nu. men det känns bra för jag fick prata med honom. men god natt puss


tv-time!

2010-03-23 at 21:02:58


måste bara skriva att desperate housewvies nu! och det är seröst fan det bästa programmet som finns! jag är en nöörd jag vet! puss skriver efter alla program.


kurvig och mullig

2010-03-23 at 16:56:27


har suttit och funderat på om jag ska bli nyttigare. är dock inte nöjd med min kropp så . jag ska nog köra en dessie stil typ inte äta något eller bara äta typ ett äpple så fort jag blir hungrig.. ah fast nej. jag vet själv att det inte alls är bra att bli smalare på det sättet. men jag ska börja träna igen. hade slutat med det ett tag. lat är jag :) . ska sluta upp med chips,cola och godis. har dock faktiskt trappat ner på det. och jag ger mig själv en applåd för att jag dricker ganska mycket vatten och vitamin well. så jävla gott! ska faktiskt ner till ica och köpa det snart.

och jag tycker inte det är snyggt att vara tjock och då menar jag lixom TJOCK
. inte för att låta elak men det är min åsikt. jag ser mig inte som tjock och inte smal heller. jag är typ mullig och har kurvor och eftersom jag är kort så ser jag lite mulligare ut. och jag hatar det.. får nöja mig med det än så länge. men det ska ändras till sommaren 2010 då ska jag ha min drömkroppe .. jag vill inte vara elak som typ kissie som säger att alla som är tjocka är fula absolut inte. men jag tycker inte det ser speciellt fint ut. och speciellt dom som sitter och klagar att dom är tjocka hela tiden. gör något åt saken då?. eftersom jag inte är supernöjd med min kropp så tänker jag göra något åt saken . börja träna och äta nyttigt. hellre smal än fet. men vill inte vara för smal för det är också fult. ska springa ner till ica och köpa lite nyttigt. skriver sen puss.

jag tycker inte det här är snyggt tycker ni ?



tisdag, yes

2010-03-23 at 14:10:58


är hemma och degar. har dock inte varit i skolan har hänt lite privata grejer.. så jag orkade inte. sitter och röker,lyssnar på i want to break free med queen och ser förjävlig ut. har för typ 10 min sen ätit "frukost". men tänkte fortsätta dega. men det är tisdag och då är det desperate housewives och cougertown på g. yes! heheh :D jag har varit en soffpotatis i två dar. inte riktigt min grej. hatar att sitta inne .. men skriver sen puss


längtar att få se dig igen

2010-03-22 at 20:58:26


sitter fortfarande och pratar med diego. ser honom på webben. han är så söt och jag är så glad.! gud vad jag vill träffa honom behöver verkligen få träffa honom. men för övrigt så är jag bara hemma. har faktiskt tagit en cigg med indra och matilda. härliga tjejer
tänkte i alla fall fortsätta prata med diego. och vara lycklig ett tag till. :) skriver ett god natt inlägg senare . massa pussar  

gammal bild. hade inte tandställning då.. hade jag så fula tänder förut ? :O


happiness

2010-03-22 at 19:20:16


är lycklig nu! kan inte bli bättre. pratar med älskling nu.


22 mars

2010-03-22 at 16:54:54


är hemma nu och chillar galet :). marcus åkte in till stan skulle varit med honom idag i denna soliga måndag. men om jag ska vara helt ärlig har jag börjat bli rädd för att åka tåg och buss. har faktiskt inte lust att bli tagen igen och sl och betala 1200 kr.. så jag följde inte med.

är hemma med mina stalkers.. alltså mina kusiner hihi. ne men vi har kommit varandra nära nu eftersom vi hade varit i chile tillsammans. sjukt kul! träffade dom seriöst typ aldrig förut typ, några gånger om året. och ändå så bor vi en minut ifrån varandra.. men vi ska typ kolla tv och sånt. om typ två timmar ska jag träffa marcus och ha det ytterst trevligt med honom!. skriver nog lite senare. puss  


två bilder från chile, vär där under jullovet. så galet fint där. vill åka tillbaka <3


måste sova..

2010-03-22 at 01:04:01


kan inte somna . jätte jobbigt med tanken på att jag ska upp kl 7. ska upp om typ 6 timmar.. men jag tänkte bara säga godnatt till alla er som dock kan somna.. skriver imorgon. godnatt


...

2010-03-21 at 22:30:50


är super seg och trött, förstår inte riktigt varför, är alltid såhär på söndagar. sitter i alla fall och kollar på gamla avsnitt med shot at love with the twins, något sånt. älskar att se dramat som händer.

tydligen är jag en drama queen enligt en polis.. hehe! för att göra historian kort så började jag i alla fall bråka med en polis för typ 2-3 år sedan för att min kompis blev tagen och jag skulle hjälpa henne eller något sånt, kan säga att jag var väldigt full också.och jag var en förjävlig unge då. älskade bråket och skapa drama. typ en "typiskt blatte" men har växt ifrån det och blivit mognare antar jag . jag gillar inte alls att bråka längre. tycker sådant är så omoget. man har en mun för att kunna prata och reda ut saker på ett moget och vuxet sätt.. vad tycker ni om bråk? kul eller bara helt onödigt?


igår kväll. från kille till en sjukt snygg brud.. såklart!


igårkväll

2010-03-21 at 17:08:19



sjukt snygg som kille!

bytte om sen :)


längtar till sommaren

2010-03-21 at 16:34:09


satt och kolla igenom massa gamla bilder förut, då kom massa sommar bilder fram, det får mig att längta till sommaren ännu mer.. saknar att gå i klänningar skjorts osv. vill sola och bada och göra massa sommar saker! usch för det här vädret... sommar är nog det bäta som finns. håller ni inte med mig ? <3


hatar snön!

2010-03-21 at 13:19:15


jag hade faktiskt inte kollat ut ur fönstret när hannah hade sagt , jo madde det snöar. men när hon drar för gardinerna då jävlar så snöar det as mycket. har fan aldrig sätt så stora snöflingor. och det är inte äns minus grader ute! jag dör. bara jag som hatar snön ?  jag som hade tänkt fika idag på ute servering , för det har varit ganska skönt ute. men nej! det är just därför jag inte gillar söndagar... jag ska gräva min egen grav just nu , puss

man ser inte snön som faller, för snön är för snabb för min dåliga webbcamera!.. *suck* men såhär ser det i alla fall ut utan för mitt fönster. ingen trevlig syn direkt. ser grått och tråkigt ut! jag dissar snön


bu för söndag

2010-03-21 at 13:03:04


har vaknat nu, eller vaknade av att hannah satt inne på datorn, och sedan satt och tjata om att några hade haft sex, och jag snarkar och pratar för mycket i sömnen. osv! hennes mun går i 120 ibland... :) men men, det är söndag och det menas med att vi har skola imorgon, så det är ju inte kul, och så snöar det såklart idag! kul. nu när snön typ var borta.. jaja! ska vara social mot söta hannah, puss <3


en hemsk hem resa!

2010-03-21 at 01:05:57


jag måste säga att jag har fått en till hemsk hem resa. men nu var jag även med hannah arppe också!. hon hade det dock lite värre än mig.. hehe! jag orkar inte äns förklara hur vi kom hem. det får bli en annan dag. just nu är jag i alla fall hemma med hannah vi har laddat ner hitta nemo, och nu ska vi lära in oss nya sköna repliker!
SKÖN KÄNSLA SLUT. puss
och bilder från middagen kommer någongång imorgon. !


thug life

2010-03-20 at 17:48:55


är klar nu. ska väl dra om någon halvtimme, jag tycker jag är en sjukt snygg kille. vad tycker ni ?.

 det är grillz som är inne nu. haha. jag måste säga att jag ser as bra ut!


seg vän

2010-03-20 at 16:53:41


är ganska trött på att vänta på hanna HELA TIDEN!. hon är nog en av världens segaste personer. så måste man sitta och vänta sen kommer man bara försent till saker och sånt skit. har ni nära vänner som är väldigt sega på att komma när dom har sagt att dom kommer max om en halvtimme? . det har jag! *suck* jag tänkte i alla fall börja fixa mig nu till en snubbe! får se hur det blir .. och hanna kan väl gå hänga sig så länge :) . puss

älskar dig i alla fall...


lördag!

2010-03-20 at 16:26:42


kom precis hem hehe. sov borta igår kväll blev ganska full men jag kommer ihåg allt. så inga blackouts för min del. men jag vaknade så otroligt sent idag. typ runt 2. men as skönt faktiskt.

jag ska i alla fall träffa hanna snart vi ska fixa oss till nicolines middag. och man ska vara utklädd så jag och hanna ska vara gangster. thug life! ahah. jag ska ta bilder på det sen när vi är klara. sen tror jag att det kommer fler bilder imorgon från middagen :) så det ska bli as kul .
ska slå en pling till hanna nu och se vart kvinnan är någonstans. skriver lite senare . xoxo

jag och en söt tjej. kommer faktiskt inte ihåg vem det är :).


utgång

2010-03-19 at 23:18:29


vi är hemma hos mig och krökat mycket :) , jag är lullig och inte full så det känns bra . men vi ska vidare till en fest vid tekniska högskola. så får väl hoppas att det blir kul :) . ha en trevlig kväll. massa pussar. är på bra humör .


tagga till

2010-03-19 at 17:08:38


är nästan klar, har fixat mig nu, det ända som fattas är att platta håret. så det måste göras. hanna & malin kommer snart. sen ska vi ringa hit lite folk och vi ska föra hos mig först. sen får vi se vart vi hamnar. det ska bli intressant :) har börjat tagga till lite. har inge alkohol men man får snylta lite av andra ikväll antar jag . men ska sätta på platt-tången och kolla på sweet 16 . komiskt. om man kunde vara så rika som dom. chao!

ser inte tröjan så bra. men jag älskar den och den är sjukt snygg!


super fresh!

2010-03-19 at 15:28:15


har duschat nu känner mig super fräsh! ha rakat benen och på andra privata ställen :) . hade tänkt fixa mig lite när mitt hår har torkat . måste platta det och så. jag har igentligen super lockigt hår . tycker det är fint men inte med min hårlängd, har typ kort hår. saknar mitt långa hår.! buhu, men nu när jag är fräsh och super snygg med bara handduk. ska jag ta en cancerpinne inte bara i handduk såklart. kommer ju frysa ihjäl och ser kanske lite fel ut att röka med bara handduk på sig :) .
puss skriver senare


19 mars

2010-03-19 at 14:47:21


kom precis hem från skolan . tänkte ta en dusch känner mig lite ofräsh!. typ det värsta som finns. och tänkte möta hanna lite senare. men vi vet inte riktigt vad som händer på denna incest ö ikväll. vi kanske ska vara hos malin. men vi får se hur vi gör. vad ska ni göra ikväll?


idag mår jag bra. idag är en bra dag .


fredag!

2010-03-19 at 09:01:23


jag sov hemma i alla fall, så tänkte blogga lite snabbt innan jag drar till skolan. :) och säga god morgon och äntligen fredag! måste börja fixa klart mig och så!... ha en bra dag puss <3

hittade lite fler bilder från helgen :) bilden säger väl allt


okej, lovar sista inlägget för ikväll

2010-03-18 at 22:32:53


men innan jag drar till min kusin så måste jag visa världens bästa vän och världens bästa bebis
denna tjej här bredvid mig susanna fridh har världens sötaste bebis. och ni kan inte neka det!


visst är han världens sötaste bebis!.


chao bye hejdå

2010-03-18 at 21:56:09


har kollat klart på bella och tyras show. jag måste bara säga att amir är ju super gullig, jag vill så ha en homosexuell kompis . typ min stora dröm. haha :) . men jag ska faktiskt hem till min kusin och sova över. så jag kommer inte skriva mer ikväll ialla fall. och inte ett morgon inlägg imorgon heller. hon har inget internet för tillfället. synd ha ha!. men ni får ha en härlig kväll och god natt för er som ska sova nu :) . puss


känner mig super snygg.?


fotograf?

2010-03-18 at 21:00:34


försöker bli bättre på att ta bilder med systemkameror :). har tagit den här bilden var den fin?. tycker själv att den var helt okej


hemma i larsan

2010-03-18 at 20:45:23


är hemma nu, sitter framför datorn såklart. lika nördig som alltid :) . men jag hade faktiskt tänkt kolla på bella & tyras show. amir är ju med ska bli kul och se tycker jag . tycker själv att amir har en ganska bra blogg, vad tycker ni ? .
ska faktiskt ta en cancerpinne nu, borde kanske sluta röka men det får bli om ett tag :) ha en bra kväll puss


på topp

2010-03-18 at 18:31:48


är glad nu igen! hoppas ni är glada för min skull :) , diego är inne han gör mig alltid på så bra humör! gud vad jag saknar honom! aja. har i alla fall ätit lite nu. åt en panpizza och drack vitaminwell  bra blandning va? .
ska nog fortsätta vara inne på datorn ett tag och så. och ska vidare hem sen , mamma ville ta ett snack med mig om bötern jag fick hehe. men hennes fel att hon inte hade lust att köpa ett busskort till mig, synd för henne. :)
men ska vara lite social nu puss

jag vet , jag har fett snygga läppar och klocka.. ;)  


irriterad

2010-03-18 at 16:46:45


är fortfarande sur, mest irriterad faktiskt. men orkar inte riktigt bry mig om sl!.. sitter i alla fall hemma hos susanna med hannah. vi chillar för det mesta. jag sitter och nördar framför datorn och hannah med. suss kollar på skvallertidningen :) skvaller är nog det roligaste som finns . bara så kul att läsa . jag ska snart ner till affären i alla fall och "tröst äta" lite .. ahha , tyvärr så är inte jag sveriges största bloggerska som absolut inte har problem med att betala saker. som kissie och dom som har "70 000" kr. så jag är väldigt irriterad för 1200 kr.. suck.

men jag är ju dock från lidingö och pappa betalar såklart!! . ahhaa eller inte. jag ringde faktiskt pappa och berättade att  jag hade fått böter av sl och undrade hur vi skulle lösa detta om han och mamma kanske kunde betala hehe. den gubbjäveln säger. jag bryr mig inte, det där är ditt problem. har du fått böter och måste betala , skaffa dig ett jobb då! man bah tack pappa, vad gullig du ÄR! . jaja, det löser väl sig på ett å annat sätt. ska ner och handla något. puss.


JAG HATAR SL

2010-03-18 at 15:09:50


jag HATAR sl så otroligt mycket, jag har fan fått ett böter på 1200 kr! ÅÅH!. okej visst jag hade fejk biljett men stäm mig också!, ge mig ett böter på 18 kr istället, det är så mycket en biljett kostar. jävla äckliga sl, jag ska fan typ döda dom en vacker dag. sen ska jag ge dom ett böter på 1200 kr. jag är sjukt sur just nu och behöver en cigg känner jag. som tur så har jag susanna och hannah som sällskap just nu. hoppas jag inte tar ut min ilska över dom. ehhe!. nu ska jag döda en sl gubbe känner jag , peace out!


god morgon hersby

2010-03-18 at 09:57:13


jag och felle har fixat oss nu och är klara för att gå till skolan.. vi är dock lite försenade .. :) , inget nytt med det. lärarna få ta och leva med det helt enkelt .. men vi ska sätta på oss skorna nu och dra, ha en trevlig torsdag :) puss


vi båda kör en ganska vanlig look :), man ser inte så jätte bra vad vi har på oss. men det får ni gissa er fram till.


sov gott

2010-03-17 at 22:11:16


jag och felicia hade tänkt sova nu, men vi har i alla fall sovmorgon imorgon så det är skönt, men vi ska upp 8 så sova måste vi göra, vi båda är lite dåliga på att komma upp på morgonen. *suck*. men vi tänkte säga god natt nu, och bjuda på lite bilder :). sov gott puss <3


förstår ni bilderna ?. fick en "liten" god natt kyss av henne. kan inte motstå hennes charm.


kommer inte på något...

2010-03-17 at 21:15:58


sitter i min otroligt "sköna" säng med felle och yenni. (denfula yenni). vi tänkte i alla fall sätta på en film och röka lite (alltså brunt). har fått en ny header ialla fall. yenni gjorde den, ganska fin faktiskt blev jätte nöjd, vad tycker ni?
men vi tänkte fortsätta bli höga och så, älskar att röka på. man får en härlig känsla! . om ni har provat så förstår ni ju mig .. let's get high!. anmäl mig inte till polisen bara, har redan haft problem med dom. orkar inte ta piss prov igen.. *suck*. ha det bra puss. P.S ta mig inte seriöst.. HAHAH

bara cigg, inte brunt :). fast man vet ju aldrig vad som är i den


lill lördag

2010-03-17 at 19:48:40


är hemma med kusinen just nu, felicia skulle hem och äta sen kommer hon hit igen. hon ska sova hos mig. då jävlar blir det andra bullar på kvällen ;) . haha. sitter och kollar på tv och inne på datorn med min coola bärbara dator, skryter lite nu känner jag haha men den är jävligt cool ;).. men åt andra sidan är jag ganska seg, har faktiskt inte gjort så mycket idag. blev ingen fika med adam idag. det blir imorgon istället. ska fika med rebecca,adam och rumeysa. men måste nog vara lite social mot min kusin. hon är kär i mig så.-.- haha . ha en trevlig onsdagkväll eller , lill lördag är det ju idag. några som ska ut och festa ikväll ? inte jag i alla fall, sparar det tills helgen istället. puss

en bild från helgen
marie, rebecca och fulla jag


myspys

2010-03-17 at 16:22:36


jag och felle har precis vart och handlat lite kakor och sånt skit! :) , vi ska kolla på film och mysa lite med varandra. och det är klart ni är avundsjuka. måste sätta på filmen nu. vi skolla på spring breakdown. ha så kul puss


jag är kompis med kissie

2010-03-17 at 14:59:55



eller ? .. ahhaha


telephone

2010-03-17 at 14:15:14


felicia är här och vi sitter och lyssnar på telephone med lady gaga! härlig låt :) . men om en liten stund tänkte vi träffa adam och kanske bara ta en snabb fika. får igentligen inte gå ut eftersom jag inte har varit i skolan. men jag är ju inte sjuk så . eheh :) bus.

hejdå. skriver sen.


klänning

2010-03-17 at 12:29:21


jag funderar på att köpa den här klänningen!  enligt mig tycker jag den är as snygg. älskar färgen ,den bara ryggen och längden tycker jag också om. eller jag gillar helt enkelt allt med den här klänningen, vad tycker ni ?


 


17 mars. och nyvaken

2010-03-17 at 12:13:15


jag gick dock inte till skolan. lingonveckan hade lust att komma förbi och säga hej och jag hade så otroligt ont i magen. jag kom upp i tid i alla fall kände mig stolt. men ringde mamma och bad henne sjukanmäla mig och sen så somnade jag om igen.inte för det var skönt att sova heller. gjorde lika ont då.. så jag vaknade för typ 5 min sen och min lotsas pappa gjorde te åt mig. gulligt va?

men felicia kommer faktiskt förbi och säger hej om en liten stund. jag är ju inte sjuk så vi ska nog ta en promenad. men min mage mår lite bättre nu än vad den gjorde då. känndes som en kniv i magen. ja men ni tjejer vet ju hur det känns så.. men ska fortsätta dricka te och ta det lungt ett tag. och ta en dusch sen känner mit lite ofräsh. puss

osminkad


Good night folks

2010-03-16 at 23:42:03


har kollat på mina favorit program. nöjd är jag. kollade först på dating in the dark, desperate housewives, couger town och christine!. blev en jävla massa tv. mycket fritid?. ahha. ne men dom programen får man absolut inte missa. men sitter här i min säng och gäspar börjar bli lite trött. ska nog lägga mig ner och kolla på film. inte så ovanligt. somnar typ lättare när jag kollar på film.

men måste nog sova nu i alla fall måste upp kl 7. jätte segt. är en morgontrött person. är ganska dålig på att komma upp måste förbättra mig med det. kan hända att man kommer försent till skolan.. . men imorgon blir det även en härlig fika med lennart efter skolan . han är nämligen ledig imorgon, jätte avis. vill också vara ledig. men snart är det ändå fredag. då ska det supas och sedan sova! .. men god natt och puss


4-eyes

2010-03-16 at 17:52:08


är hemma med mitt ex, dogge. alltså 4-eyes. hihi! :) . vi har precis ätit sushi. gott. vi är röksugna också, blir alltid det efter jag har ätit! bästa ciggen är alltid efter maten. men ingen av oss har cigg så det suger... *suck*. men vi ska väl chilla ett tag och så , och jag tror att felle kommer sen . men ska vara social så puss :) <3


ser gott ut va ?


tisdag

2010-03-16 at 08:11:47


har försovit mig.. *suck*. börjar om typ 2 min. men jag är fortfarande trött och lite nere så jag orkar faktiskt inte bry mig. men jag har faktiskt sminkat klart mig måste bara få i mig nått och och borsta mina tänder . sen kan jag faktiskt gå :) .

idag ska jag i allafall träffa min mullat! hur länge sen som helst. victoria! henne har jag saknat . vi har inte träffats på typ ett halv år och ändå så var vi typ bästa vänner!. så det var synd att vi sluta umgås. men dock så är det super mysigt att få träffa henne igen :) . får se vad för busigt vi ska hitta på. måste fortsätta fixa mig så att jag inte kommer mer försent .. hehe puss

såhär ser jag ut i allafall en vanlig look med min nya tröja! lovelovelove. ser lite ut som en nörd med brillor! coolt .


:'(

2010-03-15 at 22:25:28


är lite nere just nu, känner mig svag och ledsen. det går inte riktigt att förklara hur jag känner för diego. men allt jag vet just nu är att jag ska gråta mig till sömns. låter deprimerande men tyvärr är jag i den sitsen just nu. hoppas allt blir bra imorgon istället. ny dag,  ny start. säger godnatt nu. puss <3

du betyder allt för mig


älskling

2010-03-15 at 20:52:06


är hemma hos mina kära kusinerjust nu. men pratar med min älskling på msn,  är glad och ledsen på samma gång! ... saknar honom <3 ska dö nu puss


hemma

2010-03-15 at 17:50:34


är hemma med min bästis marcus! jag har varit inne i stan med adam. och sedan träffade vi marcus & malin och nu är det bara jag och marcus kvar! :) lika mysigt det. vi sitter och chillar galet. pratar skitsnack och sånt. men måste dra om typ en timma ska till tandläkaren och fixa tandställningen! så det ska ju bli kul men köpte lite grejer
två vanliga hårband.
ett par vita tygskor med dragkedja på sidan.
och en jätte söt tröja med lite extra söta hängandes saker på axlarna.
allt är köpt från h&m. bra och billigt :)



en väldigt konstig marcus i bakrunden!

jag fick även marcus röv på köpet! ;) puss


engelska

2010-03-15 at 09:53:16


har engelska just nu, försöker skriva min uppsats går inte så bra, loggar bara in på massa bloggaroch facebook hela tiden hehe!. jag ska i alla fall skriva om Hong Kong. ingen aning varför jag valde just det, men lika bra det får lära mig lite mer chineserna... ! . jag måste i alla fall börja skirva lite måste vart i slutet av veckan annars blir det andra bullar.
puss


göd mörgön!

2010-03-15 at 07:37:12


jag är har fixat klart mig nu i alla fall , nu måste jag bara vänta i en kvart tills min buss kommer. och så är jag redo för skolan! typ ett mirakel att jag ens vaknade i tid. sitter och dricker lite te. är inte så super bra på att äta frukost fast det är dagens viktigaste måltid. men det får bli te till frukost! hörs senare puss.

sjukt snygg på morgonen..


just nu...

2010-03-14 at 23:06:39


hej bloggen!
känner att jag har skrivit många inlägg idag! en applåd för mig. men antar att det är positivt. eller bara väldigt negativt. jag har inga vänner och är mobbad så skriver i mig blogg var 10 sek.. ahha aah . fast NEJ!. men idag är det söndag bara varit hemma. förutom idag då. när jag var på teatern.

men jag ska kolla på dodgeball nu. har inte sett filmen på hur länge sen som helst. och sedan ska jag bara försöka somna. skola imorgon börjar 8. icke kul. hoppas jag kan somna efter filmen bara. har så mycket tankar som bara rör sig om i min otroliga smarta hjärna?. men det är ett samtalsämne för en annan dag. kommer bara bli demprimerad om jag pratar om det nu. så god natt och sov gott!


<3

2010-03-14 at 22:28:34




saknar dej så otroligt mycket! kan inte du bara komma till sverige nu?. är så trött på att vänta. saknar att krama,pussa och hålla om dig! te amo din jävel <3


tycker hon är as ball

2010-03-14 at 21:25:07




lady gaga måste ju vara en av världens galnaste och ballaste personer som finns!


vad gör man inte för pengar...

2010-03-14 at 21:20:37


ska göra broderns läxa nu. ja ni undrar säkert va fan ska du göra hans läxa? jo men jag får dock betalt. annars hade jag ju aldrig gjort det såklart.! men får man betalt så varför inte 200 kr är inte illa för en liten svenska läxa. han är lat tyvärr. men tack var det hans lathet får jag betalt. så det är aldrig fel :)

länge leve lata bror?


säger bara blä

2010-03-14 at 18:18:57


blev ingen härlig middag med min sköna blatte familj!. mamma lagade hennes äckliga gryta. och jag säger bara blä!.och hon vet verkligen att jag hatar hennes gryta. men ändå så gör hon den för hon ÄLSKAR den. *suck* . så jag ska göra min egen middag.

jag är inte nöjd. bu för mamma maria's gryta!


ballar av stål

2010-03-14 at 17:56:07


är hemma nu. det var as trevligt och kul på teatern. alltid lika mysigt med hanna och nattis. teatern hade även humor så det var ett plus där. men drog och fikade efter på ett ställe. glömt bort vad det heter men man går i alla fall in i h&m så finns det ett fik där inne. och där satt vi och snackade.

fick höra massa historier från helgen där nattis hade varit. tydligen så var det största orgiefesten.! inge fel med det inte . ahha själv satt jag hemma på en lördag kväll! inte likt mig. men lika bra det! och nu är jag i alla fall hemma ska chilla och plugga lite om en stund. och bara ha en skön söndagskväll med mig själv och ballar av stål!. den börjar ju kl 21:00 så den får man absolut inte missa! bitterfittan är min favorit! skön tjej! :). men ska äta en härlig middag med min sköna blatte familj! puss

en bild från fredas. nyktert!


teater

2010-03-14 at 11:47:57


vaknade för typ 20 min sen. har precis sminkat mig och ska sätta på mig lite kläder :). jag ska på teater med hanna och nattis. något som inte direkt jag brukar göra men idag så får det bli teater. tror faktiskt det kommer vara ganska kul . sen efter det ska vi ta en liten fika i det sköna vårvädret. idag blir det skinnjacka! så vi hörs senare!
puss


vaniljglass och jordgubbar

2010-03-13 at 17:27:37


inte så jätte bra bild. men du i verkligheten så ser det himelskt och smakar även bättre!. bakismat! YES!


never again

2010-03-13 at 15:05:58


är hemma med nattis nu. jag ser ut som skit och mår skit!. är så otroligt bakis!!. men jag hade det roligt igår i alla fall! träffade jätte många sköna personer. det blir nog inte sista gången jag åker dit. det var värt! men jag tycker ändå hemvägen var roligast. alltså med mig själv.!
jag blev så full och så trött att jag ville bara åka hem. så jag bestämmet mig såklart för att åka. SJÄLV! . från danderydssjukhus hamnade jag på något konstigt sätt vid fruängen. fråga mig inte hur för jag kommer inte ihåg. men därifrån lyckades jag i allafall ta mig till ropsten. och så tog jag nattbussen som då åker hem till mig. men nej! jag deckar inne i bussen och kommer längst bort på lidingö alltså gåshaga brygga!. så jag var tvungen att vänta på nästa buss i 40 min. helt ensam och övergiven. ahha! ne så jag börjar gå lite för att fördröja tiden lite. sen kom bussen som tur var.
och jo när jag vaknar på morgonen så är jag hos min kusin. konstigt nog. jätte konstig hemresa!. alltså never again. alkoholen är nu min fiende. och alkoholen gör så att man konstiga saker! don't drink and drive brukar man ju säga. jag säger don't drink at all!

puss

visst är man vacker efter en galen kväll?


utgång

2010-03-12 at 18:50:20


ska strax ta bussen till malin. vi ska föra där och sedan vidare till danderyd. jag hoppas det blir kul. träffa lite nytt folk skadar väl inte :) . jag har i alla fall fixat klart mig och känner mig hyfsat bra :) måste rusa nu och sätta mig skorna och jackan och dra. hoppas ni får en kul fredag kväll!.

lite dåliga bilder. men har på mig en söt svart mössa. min as snygga kavaj och en vanlig trekvarts tröja :D



normal? HAHHAHA

2010-03-12 at 17:04:55


                        

haha

2010-03-12 at 16:14:09


har precis läst sagas blogg gick i samma skola som henne förut. har dock mobbat henne förut. var omogen och elak. och om hon nu ser det här så ber jag om ursäkt.. hehe sagi.se . om jag ska vara ärlig så är hennes blogg rolig att läsa. den är lixom underhållande .men hennes videobloggar är inte OK!. det skär i öronen på mig när hon pratar.hon typ skriker och överdriver. eller så har hon adhd och jag vet inte om hon gör så för att få mer läsare eller något sånt. men om hon inte gör det så måste hon göra något åt det. och ännu en gång så ber jag om ursäkt för kommentaren jag precis skrev på hennes blogg. men jag tycker synd om tjejen.. och det är bara min åsikt. kände verkligen att jag behövde skriva det. :) nu ska jag och ester ta en härlig cancerpinne och döda våra lungor lite mer.

puss


äntligen fredag!

2010-03-12 at 15:38:03


är hemma med min idol ester. världens bästa.. NOT! ahah. vi är jätte hungriga så vi ska äta snart. och sedan bara chilla. men ikväll så blir det fest!!!!!! . då ska det supas. skriver sen! puss

ester, kompis och jag!



godnatt bloggen

2010-03-11 at 23:09:00


ska sova nu. börjar bli lite trött. :) ska försöka blogga mer imorgon. är lite upptagen imorgon. på dan och på kvällen. och det blir fest! vi ska åka in till stan. yes ! äntligen får man komma bort från ön. men jag lägger in ett inlägg imorgon och visar vad jag ska ha på mig och sånt. kul va ? . ahha typ inga som läser min blogg. men kul i alla fall. enligt mig :) höres imorgon. puss



visst är jag vacker när jag ska gå lägga mig


bella&tyra show

2010-03-11 at 21:55:41


kollade nyss på bella och tyras show. den var ganska bra för deras första show i alla fall :) . men den hackade så otroligt mycket så lite jobbigt att kolla på . lite fail faktiskt. men jag skulle lätt vilja prova på att vara brandman för en dag. lixom känna hur dom jobbar och så . as ballt ju. ahha satt och skratta när tyra inte vågade åka ner från "strippstången" hon såg så rädd ut . hade jag nog också varit. är själv en liten fegis så. men tänkte mysa lite under mitt täcke nu och kolla på en film. har inte bestämt mig vilken film jag ska se på. skriver senare.


stress

2010-03-11 at 17:33:57


Har lite brottom just nu. stressen är på g nu känner jag .. min buss kommer om typ några min. men som tur så ligger busshålssplatsen väldigt nära. så tänkte slänga in ett snabbt inlägg . ska i alla fall och fika en liten stund med felle och karro och efter det ska jag hem till min kusin och hämta min bärbara dator och lämna den hemma innan mamma kommer. får inte låna utan den .. sist jag gjorde det tog det mig typ 2 veckor att hämta tillbaka den hehe. så det måste göras. men ska sätta på mig skorna och skinjackan. måste springa till bussen nu känner jag .

PUSS!


humor

2010-03-10 at 21:10:44




eller inte! . vi har lite tråkigt just nu. och carolina vill inte synas så mycket. hon har dålig hårdag och inget smink och hon tycker hon ser hemsk ut idag. och jag säger inte emot. haha puss


myskväll med precious..

2010-03-10 at 18:54:36



kusinvitamin

2010-03-10 at 18:24:36


blev inge fika med clara . hade massa plugg och sånt. och så somnade jag på typ en sekund när jag kom hem. hehe. men jag fick mig en powernap. men just nu är jag hos min kusin. vi sitter och nördar framför datorn. såklart. ska sova här ikväll och mysa med dom. senare ikväll hade vi tänkt kolla på preciuos , har dock redan sett den men carolina mååååste se den. så jag får väl ta och se den igen antar jag. men hade tänkt nörda mig lite framför datorn en stund.
puss


snygg tjej


lektion

2010-03-10 at 13:01:02


sitter i klassrummet och "gör min läxa" . ne men jag orkar verkligen inte plugga just nu. måste ändå bara översätta den. kan göra den senare hemma. vi har i alla fall precis haft nån slags lunchkonsert så man fick missa lite av lektionen i alla fall. alla sjöng ganska fint . förutom en tjej. eller hon sjöng helt okej men dock så lekte hon typ värsta divan . som om hon typ ägde skolan eller något sånt. men söt var hon . inte enligt hanna men jag tror hon är avundsjuk ahah :). ska typ sitta inne på fc och kolla lite bloggar så tiden kan gå lite snabbare slutar om typ en kvart- 20 min. och då ska jag och felle åka hem till mig och vid 4 ska jag träffa clara.
'har typ inte träffat henne på hur länge sen som helst. saknar henne otroligt mycket så det ska bli jätte kul att få träffa henne. skriver senare när jag har kommit hem. måste väl kanske vara lite engagerad till engelska lektionen. noot! peace out
puusss

clara och jag i somras <3


ZzzZzz

2010-03-09 at 22:50:08


har kollat klart på mina program. och älskar det fortfarande lika mycket :). tänkte gå lägga mig nu är ganska trött. sov inte bra inatt . kunde inte sova och sov max 3 timmar så nu måste jag f*n få min skönhetssömn annars blir jag galen.
 puss och godnatt
bara jag som tycker han är snygg? han får ett plus av mig i alla fall


ben och jerry

2010-03-09 at 19:59:30


marcus har gått nu så om en timma ska jag slå en pling till ben och jerry och se om dom vill sätta sig med mig och bli en soffpotatis i 3 timmar och kolla på mina två favorit program. desperate housewives och cougertown med mina två nära vänner. det kan ju inte bli bättre än så. nu måste jag bara vänta i en timma ska nog sysselsätta mig lite med andra saker. kanske ta en cigg, dricka lite öl.. aaah .. fast nääe! ahha ciggen lät bra. men tyvärr så dricker jag inte på vardagar, dock så har det hänt. men inget jag föredrar.. dåligt dåligt. men ska kanske välja lite outfits till imorgon kanske, leka med kompis, alltså vår söta hund. eller bara sluta skriva.. så

xoxo


en jävligt glad madde


diggar marcus

2010-03-09 at 18:42:36


sitter här nu super ful ahah med marcus som är ännu fulare . vi sitter och kollar på jerry spriner ofc. stört kul program. men dock så diggar jag när marcus försöker härma publiken genom att skrika JERRY , JERRY , JERRY! osv... men marcus är lite onormal men jag älskar honom i allafall :)

han är min bästa vän <3 jag vet han har en stor,flintig huvud! ahhaha bra sverige


röktime!

2010-03-09 at 15:48:04


har bytt om nu och hanna är hemma hos mig nu. vi väntar på marcus sen ska vi in till stan och fika :) . 
puss  


dagens outfit ?. stan outfit


jag & hanna


vitamin well

2010-03-09 at 13:25:33


jag har blivit lite beroende av vitamin well! . funderar typ att gå ner till ica och köpa en eller fler. blev så otroligt sugen på en!.

TUMMEN UPP FÖR VITAMIN WELL!


dagens outfit?

2010-03-09 at 12:02:31


är ganska trött just nu. har precis kommit hem från skolan. fick sluta ganska tidigt i alla fall .. eller?.. haha. ne men ska träffa hanna och marcus senare idag och då får vi se vad vi gör. men är på ganska bra humör konstigt nog. brukar dock inte vara det efter skolan. blir alltid på så dåligt humör när jag har varit där.. suck! men idag mår jag bra. idag är en bra dag. tänkte dricka lite oboy nu och röka en cigg i det härliga vädret. nu känns det som vår! . väldigt skönt :) . love spring <3



tänke köra en såndär typiskt "dagens outfit" som dom typ flesta bloggarna gör (Y)
en bra dag. och en bra klädsel?. jag kan säga att jag älskar min ring den stora svarta.
 

den svarta ringen: lindex 150 kr.
döskalle ringen. ingen aning.
glasögon: bikbok 69 kr.
mössan: handstickad.
kofta: Zara 200 kr
tröja: H&M 50 kr rea.
chinos: Ginatricot 200 kr




xoxo


läggdags

2010-03-08 at 23:42:16


tänkte krypa in i min stora, sköna säng. behöver min skönhetssömn ofc. typ såhär ful och trött ser jag ut just nu.




men jag lägger mig alltid och somnar till en film. tummen upp på det så jag ska kolla på she's the man . puss och godnatt


svenska hollywoodfruar

2010-03-08 at 22:16:32


måste bara säga att det programet är ju fan kul! tycker dom är stört sköna men ändå väldigt patetiska :) men jag måste ju säga att anna anka är ju fan min favorit. klockren brud , mariaär ganska rolig hon med.. hhaha "jag älskar läppstift och tofsar" .. blablabla . men päivi var lite skrämmande och lite av ett drägg.. usch minus på henne. men ser dom dock inte som förebilder om man säger så .. 

plus för anna anka och maria montazami






så minus för päivi hacker!


dislike!


home sweet home

2010-03-08 at 19:38:03


har inte varit hemma på hela dan, så känns lite skönt att vara hemma och slappa lite :) har varit i stan och fikat med några stycken. och sedan varit på en "romantisk middag" med ester på donken. romantiskt va ? .. aah fast nej. men gott var det :) . jag ska fakitskt vara hos tandläkaren kl 20:45 , skumt va ? jag vet. men hon har bara kvällstider så det är faktskt en aning jobbigt.

men vad ska man göra. min tandställning är sönder och jag får massa sår så.. *suck* men här har vi några bilder från i lördas i alla fall :)

roligt folk :)


coffe, jag och paulina :), jag känner mig ganska brun


tummen upp såklart!


inte världens finaste bild.


lennart har haffat. en applåd


min kära bror festa med oss. bilden säger väl allt ?


love love love boys


ingen kommentar.


idag mår vi inte bra, idag är ingen bra dag!

2010-03-07 at 13:12:52


BAKIS! förklarar allt! , är trött , irriterad speciellt på malin ! ni kommer aldrig få veta varför. men det hade ni också varit , jag ska typ stoppa upp en banan i arlset på henne... ÅÅÅH! skit samma idag så följer jag kanske med in till stan och fikar får se om jag orkar.. men nu så hade jag tänkt fixa mig lite så puss.


snart klar

2010-03-06 at 19:00:53


har precis sminkat mig. tog extra mycket foundation, idomin och några svarta ränder på kinderna.. HAHA aah fast nej! men som sagt har sminkat mig nu och inte som en fjortis promise! lägger upp bilder sen :) . ska snart platta mitt otroligt slitna hår och snart kommer vodkan flaskan upp! när mamma har dragit. själv så håller hon också på fixa sig riktigt snygg. rawr! mama goes hot!

men ska pumpa massa musik och komma lite igång. och ni får ha en trevlig kväll <3 kiss on the but


jag bjuder på den. nicoline och jag i höstas


yoyoyo!

2010-03-06 at 15:34:24


är hemma med felicia och just nu sitter vi och chillar vi ska snart gå ner och köpa lite utblandning och grejer tills på kvällen. för ikväll ska jag styra lite och så. inte för stort vi har dock haft lite problem med grannarna :) hehe. kan nog vara mitt fel men jag är ung jag behöver festa! så enkelt är det ! hoppas bara det inte bli för mycket folk och sånt. jag är väldigt bra på att säga ja när jag är full.. men håll tummarna för mig! men jag och felle ska ha lebbsex och lyssna på party in the usa med miley cyrus :) jag filmar det lägger upp det imorgon puss <3

pridefestivalen 2009! lebb för en dag!



haloween 2008, i was pussy she was devil .. raawr


nyår 2008/2009 innan 12slaget :)


2006 vi upptäckte alkoholen och varandra :)


nångång i somraaas 2009 hemma hos indra :) paulina joinade


tyvärr kommer ej ihåg. varning för fulla!


så! jag antar väl att jag gillar felicia väldigt mycket :)


gästbloggarN felicia:
Jag ÄLSKAR min madde, fast det roliga är att jag är fanime mer blatte än henne :) tihihihihihihihihii lång historia // felicia


nu är det fredag

2010-03-05 at 13:35:45


vaknade för typ en kvart sen :) gick inte speciellt bra att vakna tidigt hehe. ska träffa paulina om en stund , fast för övrigt pratar jag med anna i tel så hon berättar just nu vad som hade hänt igår kväll ahah , ganska kul fakitiskt!. men sja börja fixa mig lite så att jag är lite klar när paulina ringer hehe , själv är jag ganska seg på att fixa mig! *suck* , men är man tjej så är man

ne men chao! ska träffa stört snygga paulina! man känner sig lite ful när man står bredvid henne! men du det spelar fan ingen roll, för jag är fan också snygg! .aah fast nej ahah.


kom precis hem

2010-03-05 at 02:20:18


är ganska lullig just nu, men mår bättre än vad jag gjorde igårkväll..  så det är ju skönt. men jag har dock varit hemma hos rickard igen med mycket skönt folk. själv kände jag att jag var lite oskön , var inte på värsta party humöret men alltid lika kul att kolla på hanna castell när hon är full :)

och otroligt kul att kolla på när alla har värsta orgie i rummet. en hemlis men ändå. hannah arppe hade dock väldigt mysigt med *pip* och felicia grandell hade det också mysigt såg man! men nog snackat om det. jag ska gå lägga mig och kolla på yesman. igen ! såklart. ska upp lite tidigt för ska hem till castell och våldgästa henne på morgonen. får se hur det fyllot mår på dan. ytterst trevligt ffs! ska försöka skriva imorgon. för imorgon ska jag ha partyhumöret uppe för det är dags att dricka igen!!! helt galet men det är så det blir när man umgås med castell. man blir som man umgås. eller hur? puss god natt

jag och mitt fyllo! älskar dig hanna


tja

2010-03-04 at 03:44:09


ingen jävla aningen varför jag skriver detta inlägg. vi skyller på alkoholen! buhu

deprimerad??

2010-03-04 at 03:42:16


sitter hos min kusin just nu , väldigt onykter och typ väldigt deprimerad... har precis pratat med my loverboy from chile! och jag är väldigt nere och känner att jag behöver en kram just nu! jag saknar honom så galet mycket. ni förstår inte!! jag behöver honom just nu! han sa precis till mig att han älskar mig också! klart jag blir glad av det men jag vill höra honom säga det. inte från internet . men bättre nu än aldrig , känner mig väldigt glad men ändå ledsen för  att han inte här är. men för övrigt så har jag varit hos rickard och druckit en massa, jag tror helt ärligt att jag har spytt 5 gånger idag. men nog snackat om det jag ska tyo lägga mig i sängen och decka! så pösssss! <33333333333

är det fest?

2010-03-03 at 20:23:01


har precis käkat :) mums! och kom från stan för typ en halvtimme sen. åkte taxi hem från ropsten såklart har man pengar så har man! .. ahha okej nu ska vi inte låta så . det var inte äns jag som betalade ha! . dom andra blattarna får betala sånt haha (alltså lennart och adam) . ne men köpte lite kläder. köpte två randiga tröjor en från h&m och en från cubus. sen en kofta från zara och någon blåaktig söt/ful tröja :) från zara också ! tar bilder på dom sen så får ni se hur dom ser ut. men jag ska snart ut . ska först till lennart och föra och sedan till susanna och så kanske jag drar vidare till rickard efter susanna . men det är bara ett kanske får se om jag orkar åka från brevik ända till grankottevägen.. långt! så jag antar att det är fest på g ikväll! woho! . nu ska jag kila puss <3


dom suger

2010-03-03 at 15:49:13


sitter fortfarande hemma och väntar på adam och lennart. om ni känner lennart så kommer det typ ta en timma innan vi kommer in till stan! så just nu tycker jag dom suger. och jag som trodde tjejer var sega på att fixa sig. antingen är lennart bög eller så älskar han sig själv väldigt mycket och måste fixa sig mer än vad en tjej gör för att se bra ut i stan! *suck* så jag ska sitta här och deppa och kanske ta självmord snart. vad tycks om det ? . själv tycker jag det låter som en jävligt bra ide! . så hejdå världen ses på andra sidan ? nja inte riktigt va. så deprimerad är jag dock inte. men jag kommer fan få damp snart om lennart bögjäveln salazar inte skyndar sig .. :) peace and love for that asshole <3

lennart du suger!


onsdag

2010-03-03 at 14:55:38


vaknade faktiskt inte för så länge sen.. somnade typ kl 4 på natten .. var lite små nere. har inte riktigt kunnat slutat tänka på diego ( ej min kusin ) .. jag saknar honom så mycket. men nog snackat om honom , hehe igår blev det i alla fall desperate housewives och couger town. as kul :) och idag ska det festas! kompisen min har ff så jag ska dricka ikväll. men om en liten stund ska jag in till stan med adam. vi ska köpa kläder! inklusive han :D haha. och efter det ska jag träffa hanna och paulina och sen är det fiiest! :D måste fortsätta fixa mig så puss
och jag lär skriva ett inlägg senare


brodern min

2010-03-02 at 16:15:41


är tillbaka från stan. käkade snabbt på donken och köpte mina glasögon ( fast inte dom på bilden nedanför ) blev svarta i en annan modell. men som sagt köpte dom, en vit tröja med en drag kedja på typ högra bröstet och en ring. hanna fick lite damp på mig för hon såg ringen först och ville ha den hehe. men jag är elak så :) . och jag får tyvärr inte skriva ytterst trevligt längre för miss castell. hon tycker det låter fult och det är kissies stile. så jag ska inte vara en "copycat". ahha så jag ska sluta med det ordet. ahha jaja. men för övrigt så har jag lovat min kära broder att göra hans läxa för 200 kr så why not? han är en rolig prick han. så ska sätta mig vid bordet och göra hans förbannade läxa. hoppas han får ig! , han är dock lite dålig på svenska det är därför jag gör hans svenska läxa. han kom till sverige för typ 2 år sen. bara så ni är medvetna om det. haha puss



blatten till vänster är min bror. fulla jag. felicia med min ölhatt. och tobi mobi punghår looft. som han kallas ahha! nja eller inte.  men han heter så på fc ! rolig grabb


till stan!

2010-03-02 at 13:05:04


vaknade för typ 10 min sen och ska snart in till stan och köpa ett par brillor och ta en fika med hanna & hannah ytterst trevligt. men det har börjat snöa igen så det suger ju. men jag tänker åka in till stan i alla fall. har i alla fall sminkat och plattat håret måste bara klä på mig och äta lite frukost :)eller lunch kanske man borde säga .. är ganska trött fortfarande med det ordnat nog sig :) ska kanske ta en shott så att jag vaknar . ahha nja inte direkt va ? . men ska fortsätta fixa och trixa mig så ha det bra . puss

ett par sånna ska jag köpa :D tycker dom är as balla

bilden är lite dålig. men ni förstår vilka det är :)


te quiero

2010-03-02 at 01:02:13




tråk

2010-03-01 at 22:53:48


tänkte slänga in ett snabbt inlägg. har ganska tråkigt. men har lite sällskap som tur är . är med suss,felle och hannah. dom är små alkisar så dom sitter och shottar inne vid köket. ska kanske joina.. eller? ne men vi har det ytterst trevligt annars. men lite små segt. typ en av hannah & felles nära vän släpper inte in dom/oss på hennes "fest" så dom är lite små irriterad antar jag . hade jag också varit. är inte så jätte bra kompis med den tjejen men vi har väl umgåts nångång.

men för övrigt så är vi bara hemma hos mig. jag kanske ska förbi hem till john sen och typ ta en cigg. lite sent. men jag har typ suttit instängd hemma hela dan. måste fan gå ut lite. så tiden spelar ingen roll för mig! :) men jag ska joina till köket nu och får se om jag ska få i mig lite alkohol i kroppen. och göra det bästa av situationen. och dom säger att man kan ha kul utan alkohol. det är bullshit för min del! man har alltid roligare med . enligt mig ahha . ne okej nu låter jag som största alkisen. men min åsikt är min åsikt. that's it! :) puss


cause there aint no party like an alcoholic party? .
en gammal bild från höstas. :)


jag älskar mig

2010-03-01 at 20:29:56


ni förstår inte vilket bra självförtroende jag har! alltså jag är så galet snygg. alla tycker det . och jag menar alla tycker det.  kolla på mig !
jag älskar mig


Hannah fucking Arppe gästbloggar!

2010-03-01 at 19:35:20


Shoooooooooooo :)
Nu sitter jag här ensam, och väntar på att madde ska klä på sig :) Undra hur lång tid det ska ta idag? Hmm?!
Jaja, jag är van att sitta och vänta på henne.. Hoppas bara att hon inte ska sminka sig också.. För då kommer jag fan gå hem, titta på en film och sedan komma tillbaka lagom tills hon är klar. ( OCH NEJ HON ÄR INGEN FJORTIS SOM MÅSTE HA TON MED BRUNKRÄM I ANSIKTET ELLER SÅ) hon är bara väldigt perfekt av sig.. VÄNTA HON FRÅGAR OM MITT OMDÖME! ooooh hon är klar det måste tame faan var rekord!! (asså med kläderna) hihihihi...
HA HA HA madde ågrade sig precis och sätt nu på sig något annat.. lär nog inte bli något rekord idag i alla fall.. Tråkigt "/ "/
Snart ska nog felicia komma Felicia Grandell!! Om du aldrig hört hennes namn tidigare så är det helt OKEJ! Jag tror jag hälsat på henne i 10 år snart.. Och blir ändå lika förvånad när hon säger sitt namn på nytt.. Hennes namn är lixom inget man lägger på hjärnan ELLER?!?!? Känner att ni får en känsla av att jag är lite efterbliven..?? Och du känner helt rätt! För så är nämligen fallet! Oh yes and i like it!! I relly do!!!
Bara för det kommer det säkert inte vara någon som läser detta.. Men det är K. för min del. Jag menar jag gästbloggar ju bara.. :) Det är madde som får ta skiten när någon kommer och mobbar henne för att hon har en blogg som ingen läser/kommenterar.. Hahahaha :)
Nu måste jag gåå madde padde plutt dampar på mig att jag skriver FÖR MYCKET! gash, hon är bara för mycket i bland.. Hoppas jag får komma åter! Älskar er alla läsare or NOOOOOOOOOOOOOT!

// Hannah Fucking Arppe <3


1 mars

2010-03-01 at 17:08:06


är med felle och hanna just nu och har det ytterst trevligt! :) jag sitter fortfarande med pyjamas ahha , och dom har suttit framför datorn  och jag har kollat på top model 8 . ikväll så har vi dock inget planerat , jag ska träffa john lite senare idag. men jag kanske chillar ikväll och spårar imorgon .. låter grymt right? nja, inte direkt får se vad som händer. tar dan som den kommer.

hannah och felicia. mina älsklingar


shutter island

2010-03-01 at 00:45:02


alltså jag rekomenderar den här filmen till 100% , den var ju oerhört bra. den ät lite av en psyko film men den är verkligen jätte bra. så värt 105 kr + popcorn med läsk som dock blev typ 60 kr mer :) ahha men det var värt . så se den filmen om nu är leonardo dicaprio fans. nu ska jag sätta på en film och sova . pöss