måndagkväll

2010-05-31 at 23:07:58


Heejhopp!

Har inte uppdaterat idag för har inte riktigt haft lust, inte för någon anledningen heller,orkade bara inte blogga. Men jag är hemma och idag har jag väl varit med några stycken och tagit det lungt ute i solen och bara helt enkelt slappat. Men ska faktiskt kolla på film nu med mina två bröder, inte ofta det händer men det kan väl vara kul ibland :) Så vi hörs imorgon kram!

Bjuder på den :), fredas, johan gillar att suga!

jag bara...

2010-05-31 at 00:56:23


Älskaaaade filmen!

Har kommit hem från bion, dock lite sent men värt det, ettan och tvåan var typ lika bra, bara att tvåan hade mer humor! Jag älskar seriöst Samantha , fyfan va skön hon är! För er som inte har sett filmen se den :). Dock så hade jag inte så jätte höga förväntnigar av filmen så det var kanske därför den var bra, men jag gillade den sjukt mycket!

Tänkte sova nu i alla fall, ska upp kl 7 så vi hörs imorgon. God natt!


changed clothes

2010-05-30 at 19:14:29


heej!

Ska snart åka in till stan, men bytte tröja lite snabbt, så typiskt mig kan aldrig bestämma mig :). vad tycks?

sex and the city 2

2010-05-30 at 18:12:28


Hej alla sex and the city älskare!

Har precis kommit hem, har bytt om och fräshat upp mig lite, ska strax äta lite osv. Jag, malin, rebeca och stine ska i alla fall kolla på sex and the city ikväll. Jag hoppas verkligen att den är bra, och jag är super taggad. Jag är en riktigt sex and the city nörd :) lovelovelove

Men eftersom det fortfarande är soligt ute, och det är inte alls kallt så ser jag ut så här, väldigt enkelt och gulligt tycker jag! :) shortsen är från h&m, tröjan är från lindex

söndag

2010-05-30 at 14:23:08


god dag!

Det är en mysig söndag solen skiner igen och det gör mig genast glad. Är nu hemma hos dogge, sov över här igår kväll , för jag var som sagt hemma hos linus igår som då bor nära honom och var ganska full igår så bestämde mig för att sova här.. Men det var sjukt kul hemma hos linus! dansade som en galning! och måste tacka johan för att han dansade meed mig hela kvällen ahah! .

Men jag ska strax hem och byta om osv, och sen ska jag och malin kolla på bio. (trumvirvel) sex and the city 2! har längtat så mycket att jag spricker hoppas den bra! vi hörs sen när jag kommer hem kram!


på lördag är det fest

2010-05-29 at 20:31:16


Hej alla partypinglor/kungar

Är fortfarande hemma, och har suttit i ett antal timmar nu och kollat på OC. Men jag väntar på malin som ska komma snart, och sen ska vidare hem till linus som har fest ikväll! Men ikväll ska jag vara nykter (förhoppningsvis), om man inte får gratisfylla ;) åh herre låter som värsta alkisen men , alkohol gör saker lite roligare och lite bättre...

såhär ser jag ut än så länge, ska snart byta om och fräsha upp mig lite.
Och den här ringen köpte jag idag, köpte även en i blått. 19:50 kr : h&m

29 maj

2010-05-29 at 16:21:47


Heeej!

Har inte uppdaterat speciellt mycket igår eller idag. Men igår så hade jag helt ok kul, vi förade hemma hos rebeca,sen drog jag,susanna och felicia hem till robin och där chillkrökade vi till sent! Och jag var ganska full också.. Men en bra sak, för er som inte visste så hade susanna och robin gjort slut och igår blev dom tillsammans igen! jätte glad för deras skull :)

Idag känner jag mig sliten,trött och bakis. Men åkte snabbt till Lidingö centrum och köpte lite kläder med mamma som jag visar senare. Idag vet jag absolut inte vad som händer, får se vart jag hamnar men nu hade jag tänkt chilla och kolla på OC :) hörs sen , kram!

dagens outfit! vad tycks?

leopard/klädsel

2010-05-28 at 15:00:57


Har målat mina naglar i mörkrosa med "svarta prickar" som då ska föreställa leoprad mönster! och så här ser jag även ut idag, :)


jensleggins-ginatricot,t-shirt-h&m,skjorta-ginatricot
döskallering-h&m,svarta ringen-lindex,armband-h&m

28 maj

2010-05-28 at 14:01:51


god morgon!

eller ja, god morgon för mig! har dock varit vaken i kanske en timme nu. Men har precis ätit,plattat håret och sminkat mig. Ska nart måla naglarna as ballt, det får ni se sen :)
så då hörs vi lite senare!

rastlös

2010-05-27 at 21:30:21


OMG!

Är så sjukt rastlös, sitter hos min kusin och dom är inte här haha! ne men dom två skulle åka och hämta en hund som dom ska ta hand om. Men jag har tråkigt, vill skrika,sjunga,dansa,bada jag vill göra allt just nu! hyper.


sjukt gammal bild på mig ahha! så puttinuttii jag ser ut

fult väder

2010-05-27 at 17:25:22


Hej!

Är hemma hos kusinen, har inte varit här på ett tag så det var väl dags att komma :) . Men har dock bara avrit i skolan idag och hemma hos malin en stund. Vi chillade åt lite och kollade på tv. Så har varit en ganska lugn dag, men det är galet fult väder just nu :( synd. man blir så glad när solen tittar fram.

Men ska äta middag snart, har ingen aning vad vi ska äta men men, min mage skriker efter mat hehe! hörs seanre!

chile 09

en roligare kväll

2010-05-27 at 00:02:41


Hej alla glada!

Ja! mitt förra inlägg var ju super glatt har aldrig varit gladare! Men inget att prata om igentligen, är ganska glad nu i allafall tack var det mina underbara vänner. För er som då inte känner mig så är jag en väldigt flummig person. Jag älskar att göra konstiga/roliga videosar och ta fula bilder osv. Och idag var en sån dag.

Jag lovar att susannas mobil består av 95 % bilder och videosar på bara just mig med konstiga grejer jag gör.
Har funderat ett tag på att kanske lägga upp dom på bloggen, men jag tror helt seriöst att ni antingen skulle tycka att jag var as rolig , eller bara allmänt dum i huvudet ahha. Men ska nörda med OC igen. hörs imorgon god natt!



#&@*#¤

2010-05-26 at 16:25:27


JAG FÅR DAMP!'
alltså jag orkar seriöst inte, subban kan inte sluta anklaga mig.. *suck*


onsdag

2010-05-26 at 16:02:36


Hej!, har precis kommit hem..

Och gör inte speciellt mycket, skulle ha träffat viktor.. men alla som då känner viktor vet att han inte är speciellt bra på att svara tillbaka.. han behöver ingen mobil den idioten!, men ska försöka få tag på honom snart, men ska senare möta dogge,susanna och hannah. Vad vi ska göra vet jag inte, kanske tv-spel igen ? ahha! ah fast nej -.-

Men ska chilla framför tv:n ett tag och sen ska jag byta om för det börjar blir kyligt ute och jag har på mig shorts, men vi hörs lite senare kram! 

rutig skjorta: h&m, killavdelnigen
shorts: h&m


drama?

2010-05-26 at 12:34:29


Hej alla! :)

Slutade ganska tidigt idag , sjuktskönt! Hade bara nationella ,Men nu är jag,felle och hannah hemma hos erik och johan, Supermysigt. Dom steker massa mat och skit, Fast ett litet problem... Eriks tjej gillar inte fellan speciellt mycket och ja ni fattar! Så hoppas det inte blir drama.. ahah eller?JAG ÄLSKAR DRAMA!AHHAHA :)


jag borde..

2010-05-25 at 23:15:24


Jag borde nog sluta kolla på tv...

Inte för att jag sitter hela dagarna och kollar på tv, har ett socialt liv också men, jag antar att tv:n är en "del av mitt liv" haha! tog i lite va!?. Men jag har så många program jag gillar,filmer osv. Någon annan som har det problemet?. Har precis suttit och kollat på tv i typ 4 timmar, och tänkte nu sätta mig och kolla på oc! ahah döda mig någon. Jag är "datanörd", "tv-spel nörd" och defenetivt tv nörd!

Men tänkte kanske kolla på OC har inte funderat klart än.. Men jag ska defenetivt, ta en snabb dusch, röka, smörja in mig i bodylotion, borsta tänderna och kanske sova? god natt


tv spel och vänner

2010-05-25 at 17:37:37


Är fortfarande hemma, är dock med rebeca och marcus. Vi tänkte spela tv-spel. nördarna är på g! Jag måste vinna, vi ska spela nån fightningsspel och jag hatar att förlora är en väldigt dålig förlorare, tyvärr.. Och om jag förlorar så dör dom ;) 

önska mig lycka till!



två filmer jag MÅSTE se! :)

2010-05-25 at 14:43:06


två filmer jag måste se!

Har längtat som f*n till sex and the city 2 och även the last song. Den här veckan ska jag säket kolla på sex and the city och nästa vecka the last song! Dom två filmerna måste man se. Är redan taggad på att kolla på filmerna! :)


thousand miles

2010-05-25 at 13:47:00


Hej!

Har precis kommit hem, är på ganska bra humör blir oftast det när jag är med fellan! Men vädret får mig att bli @#&¤ . Det var ju så galet fint väder förra veckan, men efter regn kommer alltid solsken förhoppningsvis. Men ska vara hemma ett tag och lite senare ska jag träffa malin och rebeca! och ikväll "trumvirvel" desperate housewives och cougertown! gud är helt beroende av det också. Måste skaffa mig nya saker att göra :)


ring: lindex
armband: h&m
tröja: bikbok
kofta: zara
jeansleggins: ginatricot

@skola- HEY teacher! leave those kids alone!

2010-05-25 at 10:57:05


Hej alla som hatar skolan lika mycket som jag!

Fyfan! har sååå tråkigt, man kan väl ha lite kul i skolan?. Men det går absolut inte, man får inte prata lite tyst man kan inte lyssna på musik, man får inte göra ett skit. blir förbannad ju. Men skriver just nu en bokrecension och en bok som heter skadad! Den där boken är faktiskt galet bra, och en sann historia. Men ska logga ut innan min lärare kommer att döda mig ;)


kanske dags att sova?

2010-05-25 at 01:50:53


God natt alla?

Ah, eller inte. Jag är otroligt pigg, och kan verkligen inte sova. Vet att jag kanske borde göra det eftersom jag har skola och så, men har blivit liiite för beroende av OC igen. Inte bra, har typ inget liv längre sitter bara och kollar på det. Men ska verkligen försöka sova. Så vi hörs imorgon kram


springer stories

2010-05-24 at 18:50:15


Hej alla, kom precis hem

 har varit med susanna, hannah och felicia. Vi satt nere vid aga, vi köpa chips,cigg läsk osv. Själv köpte jag mina favorit knäckemackor som jag älskar kostar typ 6 kr bara :) och min efterlängtade vitaminwell! Självklart åt jag lite chips hehe, försöker typ sluta med det för är typ beroende. Meen tänkte kolla på OC igen, eller snart för sitter och kollar på jerry springer, det där programet är så cp ahha. Men vi hörs sen kram


hej hej!

2010-05-24 at 15:20:17


Hej igen!

Är hemma, eller snarare varit hemma hela dan. Gick aldrig till skolan för att man rethosta tog aldrig slut, eller det har den fortfarande inte gjort. Men har faktiskt pluggat, en applåd till mig ? :)
Pluggade so, vi ska typ skriva om Kina, men nog snackat om plugget .m ska snart träffa susanna. Vi hade bara tänkt sätta oss ute någonstans och prata och så. Solen är ute, och inget regn så det är bra :)

Har inte plattat håret som ni ser :) , brukar dock vara lockigare., eller snarare mycket lockigare .. men ska försöka släppa taget om min kära platttång som jag älskar ,och är typ gift med :) Får se hur det blir..

24 maj 2010

2010-05-24 at 09:20:36


God morgon!

Är vaken och pigg! som tur är, men har dock varit vaken ett tag. Har precis sminkat mig och så. Men måste vänta ett lite tag, för har fått världens rethosta som dödar mig just nu :( . Så tänkte dricka lite te, och se om vi har något som hjälper mot rethosta. Kram!

Detta lär väl hjälpa!?


tänkte..

2010-05-23 at 22:04:22


tänkte bara säga god natt! ska dock inte sova än , men ska ligga och kolla på OC! har blivit liiite beroende av det igen. Men vi hörs imorgon, och förhoppningsvis så blir det soligt ute, tvekar på det.

Men jag blir typ derpimerad när du är fult väder, blir inte ni det? ..
aja god natt


jag ser att det regnar..

2010-05-23 at 20:11:40


Har precis kommit hem till min kusin. Tänkte chilla ett tag och kolla film. Hade hyfsat kul igår, kunde ha varit alkoholen också. Men lennart ,marcus och adam är ju så stört roliga och sjuka när dom är med varandra. Så jävla kul att kolla på dom tre :). Dom tre musketörerna! Men hamnade dock lite här och var igår. Men det var värt det och kul så.

Men idag är det inte sol och varmt. Det blåser och regenar *suck*. Och så är jag fortfarande på lite dåligt humör, med själva kavaj situtationen. Men det löser sig säkert förhoppningsvis. Jag ger mig inte tyvärr. Den är MIN! men ska slappa nu kram!


fuck you

2010-05-22 at 19:59:48


Är fortfarande hemma, själv! nerå inga problem, det är nästan skönt att vara hemma helt ensam. Fast marcus och lennart kommer hem till mig snart, vi tänkte föra här eftersom jag inte tänker ha fest, försöker få tillbaka tilit till min mamma igen. Hon litar inte på mig speciellt mycket när det gäller att vara ensam hemma. Men jag är inte speciellt glad, kan bara inte sluta tänka på allt som har hänt. Men ska försöka vara den glada madde! så vi hörs sen!


fest?

2010-05-22 at 17:52:48


Är fotfarande hemma och surar över små saker, så jävla typsikt mig. När jag är på dåligt humör så kan det verkligen förstöra hela min dag. Men i alla fall jag har ff ikväll och så, men har dock lovat mamma att inte ha kompisar här. Men jag är alltid sugen på att festa, och jag tvekar fortfarande om jag ska ha något.
För kan bara tänka mig om jag har fest, då kommer mamma maria och ge smisk!


:O

2010-05-22 at 17:16:41


Har suttit och kollat massa bloggar och läst osv. Men kom in på en tjejs blogg som heter http://hundslyna.blogspot.com och tydligen så har hon sex med hundar. Tänker inte direkt dömma henne. Men enligt mig tycker jag att det är ganska konstigt och sjukt.

Själv skulle jag aldrig kunna ha sex med ett djur, jag anser att det är djurplågeri.. vad tycker ni?

bild tagen från http://hundslyna.blogspot.com

solen skiner och jag är sur

2010-05-22 at 16:14:50


hej alla! har precis kommit hem, det är super fint väder och har varit borta vid grönsta och lyssnat på härlig musik, men är sur,förbannad och irriterad. När det är så fint väder ska man le,sola och bada! Ne men jag sitter inne och surar. Ska försöka sätta ett leende på läpparna och så kanske jag möter nattis och clara.



Men varför jag är så sur, är för igår kväll så var jag hos en super trevlig tjej som heter Elina, (och tack Elina för en super rolig kväll). Men för ett tag sen kanske i januari eller februari, så hade min kompis kavaj försvunnit, vilket jag tycker är super synd, men du sjukaste av allt är att min mamma köper en likadan kavaj från bikbok, och igår kväll så anklagar hennes kompis att det är jag som har tagit hennes kavaj.


Först blir jag sur över att dom anklagar mig, när vi ändå är "kompisar"
Andra så blir jag över att hon inte vågar prata med mig själv, hon ber sin kompis skälla ut mig
Tredje så har jag även sagt att dom får ringa min mamma och fråga henne själv, och jag har även gett ut mammas nr.

ni kanske fattar varför jag är sur!? , fyfan har bara lust att smälla till båda. tyvärr!
DOM KAN FÅ KYSSA MITT ARSLE!


utgång

2010-05-21 at 18:09:26


Sitter hemma och min kära broder har precis kommit hem! Han har köpt vin och cider till mig och castell, och jag måste snart dra hem till castell! men vad ska ni alla göra ikväll?, själv ska jag dricka och festa :)


min outfit! man kanske inte ser så jätte bra
men har kavaj från bikbok,
skjorta från ginatricot och
shorts från H&M


framtida pojkvän?

2010-05-21 at 12:06:42


Jag har blivit en liten OC nörd igen, satt och kollade på det från 11 till 4 på natten igår.. ups! men kom i tid till skolan i alla fall! fast den man kollar på mest är ju skälvklart cohen! alltså adam brody! så otroligt charmig och snygg! hahah och han fyller även år på samma dag som jag (stolt) ^^


fredag!

2010-05-21 at 10:55:24


Har precis kommit hem från skolan, vi hade nationella i matte och när man var klar fick man gå hem. Provet gick väl sådär, matte är inte mitt starkaste ämne, men jag hoppas det gick bra i alla fall!

Men min broder ska fixa lite alkohol till mig och castell vi ska på fest, så jag hoppas det blir kul. Men nu för tillfället ska jag chilla,duscha och kolla lite på OC. Så vi hörs sen kram


sliten brud ahaha,


älskar värmen!

2010-05-20 at 23:08:49


har varit en ganska mysig dag, men ska inte äns börja med vädret så underbart! Börjar älska Sverige lite mer just nu.. :) Men har fikat idag, kollat ppå fotbollsmatch inte för att det är min grej, men alltid kul att mobba killarna och säga hur dåliga dom är ;) Och sen drog vi till kottla där rebeca castell och malin badade.

Men jag säger god natt nu, ska upp 8 och det är fredag och det är dags att tagga till kram!


snabbt inlägg

2010-05-20 at 15:00:16


Tänkte bara skriva att jag ska in mot stan nu med malin,marcus,stine och hanna! vi ska sätta oss ute på ett fik vid kunsträdgården! sjukt mysigt väder idag! så ni får ha det bra <3

En bild från igår


ledig

2010-05-19 at 23:48:24


Har faktiskt precis mött filip, var hemma hos han och kollade lite tv, tänkte i allafall gå hem till yenni nu. Orkar inte vara hemma och dessutom är jag ledig imorgon! yes. Så vi hörs imorgon puss


pinsamt!

2010-05-19 at 20:44:12


Kom precis hem, är blöt och kanske lite smått irriterad. Som tur är jag ingen långsint person och tycker det mesta är kul. Men har varit en ganska mysig dag ändå. Jag och susanna drog och mötte lennart och marcus först, sen så drog vi till torsviksbryggan och satt där. Men vid slutet så bestämde jag och castell att vi skulle åka till Kärleksön.

Där var vi med Adam,Marcus,Ester,Matilda,Malin,Castell och jag. I början var det jätte mysigt och osv, och sen började den lilla matilda smida lite planer och hade lust att putta ner alla i vattnet med kläderna på, (såklart hänger adam med och vill också putta alla, vilken snäll pojke han är) och ja tillslut var det jag som var offret fyfan i helvete! Så jag blev i puttad med kläder men det var ju inte det som var det värsta, jag sitter och åker moppe med castell och har inga kläder på mig förutom en handduk, sen släppte hon av mig vid gångsätra så jag var ju tvungen att gå med handduk hem och skämmas, medan alla stirrade på mig pinsamt!
ADAM JEGHAM ska få så mycket SPÖ sen! Nu ska jag sitta och äta vindruvor och kolla tv chao!


tumms up

2010-05-19 at 14:53:00


Sitter hemma nu med hungriga susanna som äter upp min mat :) Vi ska snart åka och träffa Marcus och Lennart, vi tänkte sätta oss vid kärleksön. Ja på kärleksön händer det grejer.. eller? . Ne men det känns som evigheter jag träffade marcus och jag måste få träffa min bästavän någon gång! :)


ghetto bootyyyyy :)

jaa , bytte även om igen :) visst har jag snygg röv? ahahah


dagens

2010-05-19 at 12:25:03



Tjocktröja: L.O.G.G
Tröjan (under): Ginatricot
Shorts: Ginatricot

läste nyss...

2010-05-19 at 11:09:08


Läste nyss paows blogg och läste det hon skrev om att hon entligen har hittat sin bästis, och det får mig verkligen att tänka på att jag har är lyckligt lottad över att ha vänner som jag faktiskt litar på. Om du inte litar på din vän så är det väl ingen vänskap?

Jag har mina kompisar och mina nära vänner. Jag anser att kompisar och vänner är helt två olika saker. Men mina nära och kära som ni kanske har sett på bloggen ett antal gånger ;) är då Felicia, Susanna, Hannah, Malin, Castell, Marcus osv. Men MIN bästavän en person som jag litar på till 100% och som jag vet alltid finns där för mig är Natalia. Och jag ville bara skriva att jag älskar henne! Och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!

Världens bästa tjej! nu kommer hon säkert döda mig för att jag la upp den här bilden ahha :)

no music,no life

2010-05-19 at 10:22:45


Sitter dock fortfarande hos min kära kusin fast hon sover :) Jag sitter och nördar framför datorn som vanligt och lyssnar på några av mina favorit låtar som Miley cyrus - can't be tamed , Travis Mccoy - billionaire, Uscher - Omg och Stereo love. Musik är en av det bästa som finns, vad skulle jag göra utan musik? :O


kommer till skolan, vart är alla?

2010-05-19 at 09:34:29


*suck* och återigen *suck*, stressade så otroligt mycket i morse. Jag trodde jag började 8 men tydligen så började jag kl 9, jag behövde inte äns komma för jag hade ledigt. några stycken skulle ha prov i engelska grund men resten kunde stanna hemma och sova. usch! och ni skulle ha sätt mig i morse,var galet trött. Men aja sånt händer.. är i alla fall hemma hos min kusin just nu, ska nog träffa felle om en stund så vi hörs senare.

sol sol mera sol

2010-05-18 at 23:24:05


Har inte uppdaterat pga att jag har varit ute hela dan när det har varit sånt sjukt fint väder, har sooolat sjukt mycket. Känner mig brun. Men direkt efter skolan drog vi till käppalahamnen och var där ett bra tag, sedan drog jag till dogge och käkade där och hjälpte honom även att inte få specielt mycket utskällning av hans föräldrar, (han skolkade osv) så när han har sällskap brukar dom vara snällare mot honom. Men efter det så drog jag till torsviks bryggan och softade där. Idioten johan hoppar i vattnet när kl är halv 9 på kvällen,inge sol ute och det är svinkallt i vattnet, men där är johan vi snackar om såå.. Men besviken på mig själv missade desperate! buhu! och cougertown! Men ska sova nu och lyssna på världens bästa låt! puss

lite bilder från idag!


billionaire

2010-05-18 at 00:56:14



saknaden är stor

2010-05-18 at 00:01:20


klockan är 12 och jag kom precis hem, sent! fy mig. Måste gå lägga mig snart, var i allafall vid käppala och var med alla gamla vänner och bara umgicks. Ytterst trevligt! Men när man väl kommer hem så messar filip mig och frågar om vi ska ta en cigg och är alltid på med att mysa med cigarett! Martin var även där. Saknar den jäveln. Vi bara snackade om allt. Var dock närmare vän med martin än med filip men älskar båda lika mycket. Men jag och martin tog tag att prata lite, har varit lite knas mellan oss och det är synd, förhoppningsvis så hoppas jag att vi kan umgås som förut. Men må säga att har haft en riktigt mysig kväll så jag bjuder på en bild med mig och castell! as balla är precis vad vi är! :)


gammla flammor

2010-05-17 at 19:01:00


Har varit med felle och dom, fast dom drog sen vidare till torsviksbryggan medan jag träffade gammla flammor. Träffade filip, eftersom vi hade bestämmt att ses idag, dock var det väldigt länge sen jag träffade filip, vi var super bra vänner för kanske 1 år sedan. Så dom kom även alla andra jag umgicks med förut. Det var jätte trevligt, och ska faktiskt möta dom igen och umgås. Det kommer även bilder från idag, har varit så galet fint väder, och jag älskar även att ta kort. Jag ska nog bli paparazi!. hörs sen kram


outfit

2010-05-17 at 11:54:03



jeansshorts : h&m
tröja: l.o.g.g



felicias outfit:
ljusblå skjorta: ginatricot
jeansshorts: hennes mammas

hannahs outfit:
vit tröja: ginatricot:
leggins: h&m


det är sommar

2010-05-17 at 11:13:02


Är hemma med felle och hannah, vi har tagit ledigt från skolan *host host* Men vi ska dra ut snart för det är sjukt fint väder, och då är det nästan olagligt att sitta inne när solen skiner. Men jag och felle ska käka en fet pizza och sen ska vi även möta filip, super länge sen jag var med honom,. vad ska ni göra idag? :)


cocacola/tårta

2010-05-16 at 18:26:39


heej bloggen! Nu har jag varit super dålig med uppdateringen men det blir fler inlägg sen! Men är nu hemma med susanna och hennes bebis alexander. Vi har ätit en massa mat, läsk och tårta! sjukt gott. Men idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket, har väl flummat en del med susanna, har bilder och en video på det så lägger upp den sen. Och apprå på igårkväll, blev full igen, måste verkligen ta det lungt med drickandet... men det har varit en låång helg med massa sjuka grejer ahha. men ska ta en promenad med suss. kram!


sovgott

2010-05-15 at 14:59:06


Är hemma med den fula rebeca, vi chillar galet! Men igårkväll var inte riktigt som alla andra kvällar.
Skriver kortfattad,


förade hos hannah, sen åkte vi till odengatan på en dålig fest, från odengatan till malin as roligt, stine hade med sig norska killar, jag,stine och rebeca åkte till deras hotell,vi drack och rökte ,chillade pratade och tog det lungt bara. Super trevligt, "vakten" som då joobbar på hotellet ringde och säger "tjejerna måste dra, annars kommer vi upp" idioterna säger att vi redan hade dragit som vi då inte hade gjort. Jag och rebeca hamnar under sängen och stine i garderoben. ahha vi blev utslängda. Killarna följer med oss hem till mig, det blev problem för min mamma var inte speciellt glad. dom skrek och bankade på dörrar och snodde min bh och klippte sönder den. efter ett tag så hade idioterna dragit, vi somnade kl 8! det var min kväll hur var eran?


ups! menade odenvägen ;)

2010-05-14 at 19:36:26


Ska icke till odenplan hahah , hörde fel, fast inte så konstigt har fel på hörseln tror jag !
Så odenvägen ligger tydligen här på ön , men bättre det närmare hem sen på kvällen . Men jag ska möta hannah och susanna runt 9, och jag är klar så nu sitter jag och förar hemma hos kusinen. Gratis bira sitter ju aldrig fel, får väl ta och bjuda tillbaka sen :) Kram

odenplan

2010-05-14 at 17:46:48


Ska förbi till min kusin snart, hon ska sminka mig :) , jag ska till en fest på odenplan. Själv är jag inte sååå jätte uppstyrd men ja, jag hoppas att ni får en rolig fredagkväll så hörs vi imorgon KRAM! :D


klick klick

2010-05-14 at 16:55:42



bilder fån onsdas! :D


pokémon

2010-05-14 at 14:52:16


Är hemma hos den coola dogge, sov över här med yenni. Tim är även här. Dom två idioterna har suttit och spelat pokemon i typ 4 timmar. Och ja dom är data nördar. bra där! Och jag har sovit halva dan, måste strax hem och fixa mig, det är fest ikväll! så ikväll ska det supas! woho. Men skriver mer när jag är hemma puss


bild från onsdas!


musikorgasm

2010-05-13 at 13:27:57


rubriken säger allt


torsdag hell yeah!

2010-05-13 at 13:09:48



så här ful,bakis och sliten ser jag ut. härligt! Har dock bara legat i sängen i snart två timmar galet skönt. Igår kom jag hem runt 4 det var en jävla skum kväll igår. Först var vi vid hamnen och grillade och hade mysigt, vi var inte så många just då. Men jag var på världens flummhumör, gjorde sjuka videosar,fulabilder och ja det vanliga som alla gör!. Men det kom fler och fler folk. Men vi drog vidare hem till Linus sen för det blev ganska kallt. Men jag och johan hade värsta serious talk! Dock så känner jag honom inte såå bra, men det var as mysigt att bara prata ut med honom och få lära känna den riktiga johan! Men som sagt vi har hos linus, efter ett tag så drar vi jag åker tills statoil med dogge,tim,viktor,gustav,filip och lottie. Jag köper mat! glaet hungrig, och så stank jag även whiskey,vodka och öl. Kan inte bli bättre! Ne sen efter det skulle jag möta malin,eric,philip,rebecca och jimmy, vi skulle hem till eric. Men det tog det stopp jag deckar i soffan med dogge och philip,philip håller mig även i handen och somnar vi såg såå söta ut ;) . Och sen åkte man hem och deckade ännu en gång! det var min onsdagkväll! nu är det torsdag. Ser fram i mot till ikväll! kanske hamnar på en parkbänk ikväll?


grill

2010-05-12 at 19:33:09


Nu har dogge,tim och nattis dragit, äntligen! ahha nejdå alltid kul att vara med idioter som dom, själv så är jag också en idiot så passar mig perfekt!. Själv ska jag dra till käppalahamnen nu och grilla med flickorna och en kille nice!, super mysigt ju, speciellt i det här härliga vädret, love it! Men lär inte uppdatera mer idag så vi hörs imorgon! Kram


ensam utan dig

2010-05-12 at 19:13:08



ensam utan dig

2010-05-12 at 19:13:08



bilder från igår (bara på mig) ahah

2010-05-12 at 18:52:01



nytt till garderoben

2010-05-12 at 17:36:40



Leopard kjolen :Ginatricot
Rosa linnet :Ginatricot
Skor :belleshoes
Skärp :H&M
Rosa klänning :H&M
Skjorta :Ginatricot


bananer och päron

2010-05-12 at 16:49:18


Kom precis hem, nattis gjorde mig sällskap hit och åt upp mina nudlar typiskt ahha :) ne men Har först varit och fikat på fresco med malin,susanna,rebecka,christel osv. Och amir gaybloggen satt även ett bord ifrån oss! ballt. typ kanske haha, men kunde dock inte sluta stirra på honom för han liknar ju min kompis adam så grovt mycket ahhah! hoppas han inte läser det här nu ;) . Ne men vi ska chilla hos mig ett tag, dogge och tim kommer förbi om stund. Såå kram hörs sen! :)


your love is my drug

2010-05-12 at 08:52:56


Tjeena! Ska snart dra till skolan och ha svenska woho! det bästa jag vet. Dock är jag sen, men orkar tyvärr inte bry mig just nu, jag förkänar lite sovmorgon, typ kanske.. :) men tänkte i alla fall visa dagens outfit!




jag tror jag sket på mig

2010-05-12 at 00:46:00


Klockan bara tickar, och det börjar bli sent. Och jag ska upp klockan 7, kan någon slå till mig och skrika gå lägg dig kvinna innan jag slår ut tänderna på dig. Oj kanske lite grovt ne men ni som vill kom hit och ge mig en fet smäll så att jag somnar.

 Men det jag faktiskt tänkte skriva, var ju att min så snälla söta kära kusin skriver till mig och säger: men madde Diego och Roddan kanske inte kommer till Sverige och hälsar på längre och säger en massa saker (Diego är killen som jag är kär i, och Roddan är hans bror). Ne men så jag börjar ju typ gråta och typ "nästan sket på mig". NE MEN DÅ VAR DET ETT SKÄMT! ah jävla kul. Tack för att jag fick slösa mina tårar på absolut ingenting verkligen! men som sagt ska försöka sova nu! hörs imorgon!



Här får ni en liten sneakpeak, tog som sagt lite bilder innan jag somnade på balkongen, ja här satt jag i vardagsrummet. men jag måste ju säga att jag är GALET SEXIG!


11 maj

2010-05-11 at 22:35:01


Har varit en ganska slapp tisdag idag, somnade på balkongen (finns bilder,lägger upp dom sen) och har kollat på dom gamla OC avsnitten. Har även träffat malin och emma! Emma går dock på lundsberg så ni förstår inte hur glad jag var över att träffa henne. Men vi drog ner till Dalen, satt där ett tag, och för er som inte vet vad Dalen är så det ett ganska mysigt ställe, där man kan chilla och kolla på havet och även solnedgången. Eller snarare vårt gamla krökställe ;) . Men sen drog vi vidare hem till mig och kollade på desperate housewives och cougertown!
Men ska nörda mig nu så kram!


såhär såg man ut idag! skjortan och skärpet är nytt, köpt på ginatricot. Visar mer imorgon vad jag har köpt


chillpill

2010-05-11 at 12:34:02


Är hemma hos carol just nu, har varit här i en timma snart faktiskt. Hade nationella och sen fick man gå hem , gick ganska bra faktiskt. Tänkte möta Malin , men sen tänkte jag på fan! har plugg, så tänkte sätta mig och plugga ett tag, om det går haha. Får ringa upp malin lite senare. Men vi höres sen kram!


jaa sitter här och röker med min boyfrind C! :)

yoga!

2010-05-10 at 21:54:37


Kom precis hem, och vi tränade yoga i typ 75 minuter. Inte så lätt som det ser ut, har ganska ont i kroppen men känns ändå ganska skönt. Var sååå värt det. Jag rekommenderar det verkligen. Blir nog inte sista gången jag gör det. Det var verkligen lungt och man kännde sig lugn men ändå så tränade man väldigt hårt :) . Men efter det så åkte jag och Malin till högsätra snabbt och mötte adam,ester och anna för att ta en cigg . Och ja nu är jag hemma, ska duscha för stinker skit så hörs imorgon Kram!


stinkbomb på g!

måndag

2010-05-10 at 17:36:51


Hejsan!, har varit lite dålig uppdatering men sånt händer. Är i alla fall hemma nu , har precis varit hos kusinen, men innan det så var jag inne i stan med hannah, fast sedan fick jag vandra runt lite själv, köpte lite saker. Impulsköp hehe! Men malin är påväg hem till mig och vi ska träna om typ en timma. Och jaa vi ska träna yoga! har aldrig prövat det så lika gärna bra att träna min feta kropp inför sommaren, som inte lär komma *suck*. 'Men jag visar upp senare på det jag har köpt. Kram


kusinvitamin

2010-05-09 at 22:05:46


Kom precis hem till min kusin ska sova över. Har i alla fall varit ute med Malin, vi rökte och pratade. Eller snarare hon som rökte konstant ahha , min lilla skorsten. Får ta och leva med det ;), Nisse kom även till oss och gjorde sällskap, det var sjukt länge sen jag träffade honom , så det var kul :) . Men känner mit super sliten efter allt festande men man mår som man förkänar att må, tyvärr! . Men skriver mer imorgon Kram <3


sover som en kung

2010-05-09 at 13:54:17


aaah as skönt! har preci vaknat typ, och har aldrig sovit såhär bra på länge. Ingen som sov över hos mig, ingen som ringde och väckte mig och ja. Helt för mig själv och jag känner mig som en kung. Hade tänkt göra lite te nu och kolla på tv. Söndag är alltid mig chill dag :) eller ?


gud så snygg på morgonen


ett lite bättre inlägg

2010-05-09 at 03:55:08


Ja sitter dock fortfarande hemma, lennart är inte kvar, ganska skönt faktiskt ;) , haha nejdå men jag är trött så det var bara bra att han gick. Vi kollade på white chicks ,rökte och pratade lite, alltid skönt att prata med en kille och höra en killes åsikter om olika saker. Men ska ta bort mitt smink och gå lägga mig. Lär säkert sova hur lääänge som helst, är galet bra på att sova. Såå sov gott och vi höres imorgon! kjaaam


YOOOOO!

2010-05-09 at 02:32:07


Är hemma nu, faktiskt med lennart vi chillar gaaaaaalet!, men orkar inte skrvia mer just nu , är ganska fuull! ehhehe :):


utgång

2010-05-08 at 18:56:51


Har ätit och fixat mig, ska hem till lennart ikväll och festa! :) Men ska inte dra än för kl är bara 7, så jag kär väl dra om någon timma eller senare. Men såhär ser jag ut ikväll i alla fall . NI får ha en rolig lördagkväll! <3


får världens pushup i tröjan/klänningen, men inget jag kan göra, är väl okej att visa lite boobs ibland? :O


not done

2010-05-08 at 17:55:57


Är fortfarande hemma, har dock redan träffat hanna , hon kom hem till mig som vanligt, fast hon har gick för ett litet tag sen. Men själv håller jag på att fixa mig i slowmotion ahha, plattar håret, kollar på film, är även inne och nördar på facebook, och har sminkat mig nu. Nu är det bara kläderna, fast måste äta middag också. Vi har lite gäster och mamma får ju damp på mig för att jag inte sitter med dom just nu och chitt chattar lite, tyvärr har inte lust att sitta med gamla gubbar och kärringar som super ner sig, och vi har inte äns börjat käka! dom kör lite min stile, jävla copycats ;).


8 maj 2010

2010-05-08 at 13:15:29


hahaa har fortfarande inte ätit frukost har nördat framför datorn istället och kollat på bella&tyrashow när dennis m var med, missade i torsdas så var ju tvungen att kolla :) Men tänkte faktiskt steka lite ägg , och sen måste jag börja fixa mig lite, ska möta hanna lite senare. Och så kanske vi även möter marcus sen, och då kan man inte se ut som skit, då syftar jag ju självklart på att jag måste se bra ut för marcus, är så himla kär i honom. ;) Men för stunden så sitter jag här osminkad, ofräsh och ja luktar vin ?.. ska antagligen gå duscha också . Kram


vaken innan tolv känns bra

2010-05-08 at 11:23:55


Är vaken nu, är inte bakis och mår awsome! ;) Dock var det miss hanna castell som ringde och väckte mig och nu är jag ganska pigg så kan inte somna om. Men lika bra det, ska göra en nyttig frukost hade jag bestämt, förhoppningsvis blir den nyttig :). peeeaceeeeeeeeeee!


förra helgen! as skönt väder, dock så är det inte sånt väder idag ...


en bra fredag!

2010-05-08 at 02:37:32


Har precis kommit hem! Och jag mår super! Är perfekt full, och det har varit en perfekt fredag kväll.
Middag hos malin och förkrök, måste tacka malin för det, och sen drog vi vidare till en tjej till östermalmstorg vid strandvägen, steffi var även där haha , tjejen som umågs med paow och typ kissie! ahah awsome! :) Ne men har varit en perfekt kväll, en kille raggade även på mig, men tyvärr har min loverboy som jag äääälskar! <3 Ska decka nu Kram!


hemsk bild hahah!


Mot malin

2010-05-07 at 18:18:19


Ska snart dra, är dock inte hemma hos mig så kan inte ta bilder på min outfit. Men ska strax hem till malin vi ska äta middag och sen föra. Vet inte vad vi ska föra till haha, men vi är ganska spontana så vi får se vart vi hamnar ;) . Ha en rolig fredagkväll! Kram <3

jag drar

2010-05-07 at 13:25:13


nu drar jag snabbt till kusinen, och sen ska jag möta pella och fika med henne :) kram


invandrare

2010-05-07 at 12:21:58


Har precis kollat in paows blogg, och läst vad hon tycker om invandrare. Eller att Sverige släpper in fler invandrare. Jag är själv blatte, eller jag är född här i Sverige men mina chilenska föräldarar har invandrat till Sverige. Men jag håller nästan med paow, kanske inte med allt hon skriver. men för det mesta. Tex. jag skulle aldrig våga åka typ till Rinkeby, fast jag är blatte, har mörkt hår och mörka ögon. Så skulle jag inte våga. Idioter som bor där, och jag syftar dock mer på invandrarna där... Men kolla på videon, och läs vad paow har skrivit. Kan tänka mig att många blattar är "sura" på hennes åsikter, men inte jag. Tycker hon har ganska rätt.
(observera att jag tycker nästan som henne)


kan inte vara glad varje dag

2010-05-07 at 11:54:57


Har faktiskt inte gått till skolan idag av en anledning. Mådde inte speciellt bra imorse eller igår kväll. Så jag hade inte orken att gå. Jag ska i alla fall försöka piggna till mig lite och sätta ett leende på läpparna!


*suck*

2010-05-06 at 23:33:48


Är fortfarande vaken, är dock ganska pigg (som vanligt). Men måste nog försöka sova i allafall. Men jag sitter även här och suckar som fan. Vissa personer kan ibland inte ta ett skämt. Ne men då ska man få pms och bah . ah jätte kul madde , verkligen. Och jag sitter här själv och tänker. MEN SNÄLLA! vad är grejen med att ta åt sig så jävla mycket. och seriöst den drygaste människan ever. aja nog om det ska lägga mig och försöka sova.... irriterad!


fredag imorgon

2010-05-06 at 22:45:25


Ja tänkte strax gå lägga mig. Så ville bara slänga in ett godnatt inlägg. Så sov gott! och vi hörs imorgon, och då är det fredag! man måste tagga till helgen såklart ;) Kram



lite kär i mig själv kanske? ;)

2010-05-06 at 18:45:35


fick egokick ! vad tycker ni ?


ja och så har jag ett par hundra till ;)


mätt mage

2010-05-06 at 17:21:54


Är hemma och jag ser gravid ut. nice! kommer föda en kebabunge snart woho! Ne men är hemma och ska dö ett litet tag. Har super ont i magen nu för jag åt ganska mycket. Så madde stile ;) .
Jonathan käkade även med mig och Jasmine har inte träffat honom sen december tror jag, så det var jätte kul att träffa honom. Fick även lite tid att mobba honom ;) tog massa bilder på honom och han är inte så fotogenik av sig. Så ni kan ju tänka er hur dom bilderna såg ut ahhaha. Men ska kolla på tv en stund. Chao!


liftar

2010-05-06 at 13:34:46


Skönt! kom hem super snabbt! Var påväg till bussen , och just då om Anna och frågade om jag ville ha skjuts hem istället. Klart man säger ja, åker hellre med anna än att sitta i en äcklig röd buss. Måste dock medge att anna kör väldigt bra, men inte på fyllan då kör hon som en kratta ;) . Men måste vänta tills halv 4 i alla fall, för ska möta jasmine sen och äta kebab! Men den tjejen har ju Sveriges sämsta schema. Men då har jag tid att byta om och fräscha upp mig lite. Så vi hörs sen kram.

Såhär såg man ut i skolan. charmigt


@skola

2010-05-06 at 08:54:07


Har precis kommit till skolan och såklart så börjar vi inte förens om typ 20 minuter. Så typiskt. Men får väl nörda mig framför datorn tills vi börjar, gör inte mig något. Men jag fick dock en fråga för någon dag sen , från anonym.

Anonym: vet din mamma att du dricker?

Svar: Ja, min mamma är väldigt medveten om att jag dricker och även röker. Hon har även druckit med mig, tex när vi har varit utomlands eller hemma. Nu kanske det låter som att min mamma inte bryr sig ett skit om att jag dricker. Men hon klagar nog på mig varje dag och säger att jag borde sluta. Men ja hon vet.


sådan mor, sådan dotter?


fan ta dig lingonvecka!

2010-05-05 at 17:36:36


Åh herre gud, har haft en sådan mensvärk idag. Går inte riktigt att förklarar hur ont jag hade, kunde inte äns stanna kvar i skolan. Ja men ni tjejr förstår hur ont det gör ibland och så. Och det har varit en anledningen till varför jag inte har skrivit idag har suttit i fosterställning havladan. Men som tur har det gått över i alla fall. Ska strax åka och möta malin, ska äta där och sedan ska vi sätta oss på bryggan och chilla med filtar. Vad ska ni alla göra!? :D


en härlig dag med favoriterna

2010-05-04 at 18:47:50


Är hemma hos susanna , eller har varit här sen kl 1 idag. Är här med malin,suss och felicia. Fast felicia kommer snart hon skulle hem och äta. Men själv ska vi andra käka ute på thai. mums! Men vi har varit riktigt flummiga, inte så konstigt det är vi oftast hahaha. Jag och felicia har tagit så många flummbilder. njaa snarare fula bilder ;)


snygga tjejer!

okej räcker med fula bilder, vi har faktiskt några söta ;)


Hakuna Matata

2010-05-04 at 12:39:45


Sitter här i skolan och har faktiskt ganska kul. Jag och felicia har kollat på massa youtube clip och jag måste ju säga att Hakuna Matata på chines version är ju otroligt rolig! Fyfan. Jag och felle har ganska torr humor så den passar oss perfekt!


kommer inte på något

2010-05-03 at 22:42:12


ja tänkte snart gå lägga mig. Så god natt och vi hörs imorgon


nörd

2010-05-03 at 20:41:41


hahaah sitter med gisela och kollar på disney channel! Vi är lite nördar av oss, jag älskar typ seriöst hannah montana, och sonnys liv eller vad den heter. Och jag diggar verkligen cartoon network också. Ne men allt som har med disney och tecknat att göra älskar jag. Kanske låter som värsta nörden. Men jag älskar den torra humorn.


gammalt brev

2010-05-03 at 15:21:05


Gisela gillar alltid att rota bland mina saker, but i don't blame her .. har så roliga saker. ahha snarare damm överallt. Men så hittar hon ett gammalt brev från min kompis Emma Littorin. Som dock går i Lundsberg nu, alltså internatskola. Så henne träffar min inte speciellt ofta. Och när jag läste det brevet så fick det mig att inse hur mycket jag verkligen saknar henne och jävlar vilka minnen vi har tillsammans. Men sånt händer. Får i alla fall träffa henne några gånger som tur är! :)


inlägg

2010-05-03 at 14:45:54


Är hemma från skolan! Gud vad jag inte orkar med skolan ibland. Man blir sömnig såfort man går in genom dörren. *suck* Men väntar på Gisela, ska chilla ett tag med henne. Men måste faktiskt plugga sen. Fast det roliga är att det inte är mina läxor. Utan det är min brors läxor. Men han ger mig pengar när jag gör hans läxor. Och sist han betalade mig så glömde jag göra läxorna såå.

Låter lite wierd kanske. Men jag behöver pengar ibland när mamma/pappa inte vill öppna plånboken! Men vi hörs sen puss


3 maj

2010-05-03 at 07:33:29


åh gud vad dagarna går fort, redan 3 maj! jag gillaree. Längtar tills man får sommarlov!
Men ska snart till skolan. Blev klar riktigt snabbt idag. inte likt mig, men lika bra det!


såhär ser man ut idag :)


från glader till trötter

2010-05-02 at 23:32:42


Nu ska jag sova. Så vi hörs imorgon! kram och sov gott


gladare än någonsin!!

2010-05-02 at 21:57:04


JAAAAAAAAAAAAAA, min dator funkar , är super glad! Helt plötsligt så funkande den. Nu känns livet lite bättre. ahaha! :D


Gisela spelar bara glad. Hon bryr sig igentligen inte ett skit om min dator! men jag är galet glad :)


snyggbecca

2010-05-02 at 21:01:44


dagens bild som man hittade på facebook! Diggar beccas min


blå mössa

2010-05-02 at 20:37:26


Är nyduschad och super FRESH!. Känner mig som en helt ny människa typ ahah! Men den fula gisela har fortfarande inte hört av sig , ska nog ringa henne och skälla ut flickan nu! puss och kram


söndag

2010-05-02 at 19:21:00


Ännu en dålig uppdatering. Och det lär vara det i en vecka till. Min bärbara har typ gått sönder, och är ganska ledsen buhu! Men vi ska fixa den så snabbt som möjligt. Kommer dock inte ta lika mycket bilder för det är ju med min bärbara dator jag tar bilder med och har ingen kamera heller. Men ska uppdatera lite då ochdå!

Men idag har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket. Har suttit ute på balkongen och chilla. Har varit as mysigt. Ska senare ikväll möta Gisela och mysa med henne!!. Och apprå på igår så grillade jag för första gången iår. Vi grillade marshmallows. eller snarare kastade runt dom. alltså marshmallows krig haha ! men vi hade super mysigt och kul. Fast drog ganska tidigt. blev lite kallt för mig. Men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Kram!


känner fortfarande vinsmaken

2010-05-01 at 18:15:46


Är hemma, eller har snarare varit hemma hela dan. Har varit med dogge och så. Vi har bara tagit det lungt , men gullungen köpte frukost till oss på morgonen ahha snäll kan ha va ibland. fast det är han ju alltid .Igår så var jag stenpackad! super kul. Vi var i alla fall hemma hos lennart. Och jag hade det kul, kan inte säga mer än att kvällen var bra. Men det blev lite bråk runt 12-1 på natten. Så det var ju segt. Men inget snack om det. Jag ska hem till min kusin och hämta min platt tång och senare ska jag nog träffa felicia. Uppdaterar bättre sen. Kram